aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Καρίμ βρήκε το «όπλο» του

Ομόνοια: Ο Καρίμ βρήκε το «όπλο» του

Πιστός στο… ραντεβού του με τα αντίπαλα δίχτυα ήταν ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στο εκτός έδρας παιχνίδι της Ομόνοιας με την Καρμιώτισσα, στην τελευταία στροφή της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Ο Ιρανός επιθετικός με φοβερό σουτ στην κίνηση, μετά την εκπληκτική ενέργεια του Ανδρόνικου Κακουλλή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το πρώτο βήμα για την ανατροπή του «τριφυλλιού».

Ο 32χρονος φορ πήρε τ’ όπλο του και πυροβολεί ασταμάτητα μέσα στο 2023. Στο πρώτο μισό της σεζόν είχε πετύχει μόλις δύο γκολ. Ένα στο πρωτάθλημα, στην ευρεία νίκη με 4-0 επί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και ένα στην εντός έδρας ήττα με 2-3 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Μέσα στο 2023, γύρισε τον διακόπτη και η «μηχανή» πήρε μπρος, αφού σε διάστημα 64 ημερών σκόραρε πέντε φορές.

«Μάτωσε» τα δίχτυα του ΑΠΟΕΛ και στα δύο παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola, ενώ στη Λεμεσό συνέχισε τις υψηλές πτήσεις. Ο Ανσαριφάρντ είναι από τους λίγους ποδοσφαιριστές οι οποίοι διασώθηκαν από το φετινό ναυάγιο της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα, όμως το γεγονός πως έβλεπε την αντίπαλη εστία σαν σπιρτόκουτο, αφαιρούσε πόντους από τη γενική εικόνα της παρουσίας του. Άλλωστε, για έναν επιθετικό το γκολ είναι «τροφή» και για μία ομάδα με υψηλούς στόχους δεν νοείται οι φορ της να μην σκοράρουν.

Πλέον, ο Ιρανός διεθνής δείχνει να έχει προσαρμοστεί πλήρως στο «Ηλίας Πούλλος», πανηγύρισε πιο έντονα απ’ όλους την πρόκριση επί του ΑΠΟΕΛ και δείχνει να αναλαμβάνει ρόλο ηγέτη στην Ομόνοια. Το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» έχει ισχύ και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και στο «στρατόπεδο» των πρασίνων ευελπιστούν πως η αποτελεσματικότητα του Ανσαριφάρντ μέσα στο 2023 θα έχει και συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ