aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο κάπτεν Τζιόρντι Γκόμεθ συμπλήρωσε 100 συμμετοχές!

Ομόνοια: Ο κάπτεν Τζιόρντι Γκόμεθ συμπλήρωσε 100 συμμετοχές!

Για ένα ιδιαίτερο στατιστικό για τον Τζιόρντι Γκόμεθ ενημέρωσε η Ομόνοια. Ο αρχηγός συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα της:

«Τις 100 συμμετοχές με το τριφύλλι στο στήθος συμπλήρωσε στον αγώνα με τη Φλόρα Ταλίν, στην Εσθονία, ο αρχηγός της ομάδας μας Τζιόρντι Γκόμεθ.

Ο Ισπανός μέσος βρίσκεται στην Ομόνοια από τον Αύγουστο του 2018 και από τότε αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας. Είχε καθοριστική συμβολή στις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων, την πρώτη θέση της σεζόν 2019-2020, το πρωτάθλημα τη σεζόν 2020-2021, τον πρώτο τίτλο (Σούπερ Καπ) της φετινής αγωνιστικής περιόδου και τις δύο προκρίσεις σε Ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Τζιόρντι αποτελεί τον ηγέτη και αρχηγό της ομάδας μας. Είναι άριστος επαγγελματίας, εργατικός και υπόδειγμα ποδοσφαιριστή εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Αποτελεί το καλύτερο δυνατό παράδειγμα για τους νεότερους και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο της Ομόνοιας.

Μέχρι στιγμής πέτυχε 15 γκολ και μοίρασε 11 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Συγχαρητήρια κάπτεν!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ