aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο «καπνός» που έγινε «φωτιά» και ο κίνδυνος του -11

Ομόνοια: Ο «καπνός» που έγινε «φωτιά» και ο κίνδυνος του -11

Μετά τον «καπνό» των προηγούμενων ημερών με τη φημολογία περί ζεστού ενδιαφέροντος του Τζον Χριστοδούλου να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Ομόνοιας φάνηκε και η «φωτιά». Η Ομόνοια επισημοποίησε μέσω ανακοίνωσής της τις επαφές του Σταύρου Παπασταύρου με τον Κύπριο μεγιστάνα (τρίτος πιο πλούσιος Ελληνοκύπριος στον κόσμο) γεγονός που επιβεβαιώνει πως το νερό μπήκε στ’ αυλάκι και το σενάριο αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του «τριφυλλιού» δεν είναι απλά ορατό αλλά το πιθανότερο.

Οι πράσινοι στην ανακοίνωσή τους σημειώνουν ότι δεν υπάρχει συμφωνία αν και οι πληροφορίες που θέλουν τους δύο άνδρες να έχουν συμφωνήσει τουλάχιστον προφορικά ολοένα και πληθαίνουν. Μάλιστα, διαρρέουν και τα ποσά της συμφωνίας, η οποία φαίνεται πως «κλειδώνει» στα 26.000.000 ευρώ, εκ των οποίων 5.000.000 ευρώ θα καταβληθούν για εξόφληση των οφειλών του Σωματείου προς το Κράτος.

Όσο δεν μπαίνει υπογραφή και δεν εκδίδονται επίσημες ανακοινώσεις τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Τις δύο πλευρές δεσμεύει η συμφωνία εμπιστευτικότητας (confidentiality agreement), επομένως δεν αναμένεται να υπάρξουν επίσημες δηλώσεις είτε από την πλευρά του Σταύρου Παπασταύρου είτε από την πλευρά του Τζον Χριστοδούλου.

Το ενδιαφέρον για τα διοικητικά μονοπωλεί το ενδιαφέρον των φίλων της Ομόνοιας, όμως το ντέρμπι της Κυριακής (17/10) με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ πλησιάζει και οι επιδόσεις των πρασίνων στις πρώτες αγωνιστικές καθιστούν επιτακτική ανάγκη την επιστροφή στις νίκες. Το «τριφύλλι» είναι στην 9η θέση με τέσσερις βαθμούς, οκτώ λιγότερους από τον πρωτοπόρο Απόλλων και σε περίπτωση τρίτης ήττας θα βρεθεί στο -11 από την κορυφή πολύ νωρίς στη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ