aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Κακουλλής σε καλύτερη θέση στην αφετηρία εκκίνησης

Ομόνοια: Ο Κακουλλής σε καλύτερη θέση στην αφετηρία εκκίνησης

Μία από τις αποφάσεις που καλείται να λάβει ο Νιλ Λένον, ενόψει της ευρωπαϊκής πρεμιέρας της Ομόνοιας, με αντίπαλο τη Γάνδη στο «Γκελάμκο Αρένα» την ερχόμενη Πέμπτη (18/8), αφορά τον ποδοσφαιριστή που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Το «πείραμα» με τρεις κεντρικούς δοκιμάστηκε στο παιχνίδι του Σούπερ Καπ και το αποτέλεσμα μάλλον δεν άρεσε στον Ιρλανδό τεχνικό. Ως εκ τούτου, η λογική λέει πως οι πράσινοι θα παραταχθούν σε σχηματισμό 4-2-3-1, κάτι που αποκλείει το σενάριο συνύπαρξης των Τιμ Μάταβζ και Ανδρόνικου Κακουλλή στο αρχικό σχήμα.

Η παρουσία των δύο ποδοσφαιριστών στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα βάζει τον Κύπριο επιθετικό σε πολύ καλύτερη θέση στην αφετηρία εκκίνησης για τη διεκδίκηση της φανέλας βασικού. Ο Σλοβένος δεν κατάφερε σε καμία στιγμή να γίνει απειλητικός, «χάθηκε» ανάμεσα στους στόπερ των γαλάζιων και «φώναξε» με την εμφάνισή του είναι αναγκαία η απόκτηση επιθετικού.

Ο Κακουλλής ήταν πιο δραστήριος, είχε 2-3 καλές στιγμές και με «όπλο» την ταχύτητά του εκτιμάται ότι θα είναι πιο χρήσιμος στο ματς με τη Γάνδη. Απ’ εκεί και πέρα, η αλλαγή του σχηματισμού φέρνει στην ενδεκάδα και τον Φώτη Παπουλή, ο οποίος είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας από τον Ρομάν Μπεζούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ