aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Ισαγκίρε… δείχνει την πρόθεση

Ομόνοια: Ο Ισαγκίρε… δείχνει την πρόθεση

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η πρόθεση της Ομάδας Προγραμματισμού να στελεχώσει το ρόστερ με ποιοτικούς, έμπειρους και με παραστάσεις από υψηλό επίπεδο ποδοσφαιριστές, επιβεβαιώνεται από το όνομα που αποκάλυψε το «Goal.com.cy» ότι απασχολεί την Ομόνοια. Πρόκειται για τον αριστερό μπακ Εμίλιο Ισαγκίρε, που είτε φορέσει την πράσινη φανέλα είτε όχι, φανερώνει ξεκάθαρα πού κινείται ο Λάρκου και οι συνεργάτες του για ενδυνάμωση του ρόστερ.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες: «Ποσοστό μεταπώλησης για Κολοβό η Ομόνοια!»

Παρόλο που παρατηρείται καθυστέρηση στην υλοποίηση μετεγγραφών, στο Σύλλογο της Λευκωσίας και ιδιαίτερα τα μέλη της Ομάδας Προγραμματισμού δείχνουν να μην ανησυχούν ιδιαίτερα. Αν δεν είναι βέβαιοι για τις προσθήκες που θα γίνουν δεν παίρνουν την απόφαση για σύναψη συνεργασίας με ποδοσφαιριστές. Όπως πληροφορείται το «Goal», η περίπτωση του Ισαγκίρε δεν έχει εγκαταλειφθεί αφού κρίνεται καλός ποδοσφαιριστής, ωστόσο προβληματίζει η ηλικία του αλλά και το γεγονός ότι πέρσι δεν είχε γεμάτη σεζόν, καθώς επαιξε σε 19 ματς με τη Σέλτικ σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Ο Κολοβός αλλάζει το μετεγγραφικό πλάνο

Το όνομα του διεθνούς άσου με την Ονδούρα ίσως βρεθεί στο προσκήνιο το προσεχές διάστημα  εφόσον δεν προκύψει άλλη επιλογή που να καλύπτει τα «θέλω» της Ομάδας Προγραμματισμού. Βεβαίως, αυτό θα γίνει και αν ο ποδοσφαιριστής δεν συμφωνήσει με άλλην ομάδα, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα στην πατρίδα του, έχουν επιδείξει ενδιαφέρον για απόκτησή του ομάδες της Τουρκίας, των ΗΠΑ και του Μεξικού.

Διαβάστε επίσης: Ελεύθερος στον Παναθηναϊκό ο Κολοβός, αλλά πήρε χρήματα η Ομόνοια

Την ίδια ώρα, έχουν προταθεί και αξιολογηθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές, τόσο για τη θέση του αριστερού μπακ όσο και για τις υπόλοιπες θέσεις που θέλει η Ομόνοια να καλύψει με μετεγγραφές. Υπάρχουν υποψήφιοι και απομένει να γίνει κίνηση από πλευράς πρασίνων, υποβάλλοντας πρόταση. Σε κάποιους έγινε και είναι σε αναμονή ή απάντησαν αρνητικά με αποτέλεσμα στο «τριφύλλι» να στραφούν σε άλλες επιλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ