aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο γύρος του θριάμβου

Ομόνοια: Ο γύρος του θριάμβου

Αν ο Χένινγκ Μπεργκ βάλει υποψηφιότητα στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές το αποτέλεσμα δεν είναι δύσκολο να το προβλέψει κανείς. Ο Νορβηγός κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου της Ομόνοιας σε τόσο μεγάλο βαθμό που η ανάγνωση της αρχικής ενδεκάδας των πρασίνων στο ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν άγχωσε κανέναν.

Ο 50χρονος προπονητής πήρε την τολμηρή απόφαση να αλλάξει και τους ένδεκα ποδοσφαιριστές στο αρχικό σχήμα της ομάδας του σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Οι «μπέμπηδες» του Μπεργκ, έξι εκ των οποίων κάτω των 20 ετών κατάφεραν να υποχρεώσουν την ΑΕΚ στην πρώτη φετινή ήττα τους.

Το κλίμα στο ΓΣΠ ήταν έτσι κι αλλιώς πανηγυρικό, μετά την ιστορική πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα. Το τέλος του αγώνα βρήκε την Ομόνοια να πετυχαίνει άλλη μία νίκη και τον Χένινγκ Μπεργκ να κάνει τον γύρο του θριάμβου!

Διαβάστε επίσης: Παραμιλούσε ο Μπεργκ: «Ήταν απόλαυση. Ρουκέτα, τοπ, φανταστικός»

Ναι, ο Νορβηγός προπονητής έτρεξε σε όλες τις κερκίδες, χειροκρότησε και χειροκροτήθηκε από τους 5887 φίλους του «τριφυλλιού» και όταν ερωτήθηκε για το λόγο που αποφάσισε να το κάνει απάντησε: Για την αντίδραση στο τέλος του αγώνα να κάνει τον γύρο του θριάμβου: «Η αντίδραση μου στο τέλος έχει να κάνει με τη στήριξη του κόσμου. Δεν είχαμε κόσμο με τον Ερυθρό Αστέρα παρά το ότι μετά πανηγυρίσαμε μέσα στο λεωφορείο, αλλά αυτή η αντίδραση μου ήταν ένας τρόπος να ανταποδώσω στον κόσμο για την στήριξη του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ