aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: O «Γολγοθάς» του Παναγή και τα άσχημα παιχνίδια της μοίρας

Ομόνοια: O «Γολγοθάς» του Παναγή και τα άσχημα παιχνίδια της μοίρας

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗ ΚΛΩΝΑΡΗ

Δεν λέει να… αγιάσει ο Κωνσταντίνος Παναγή από τους τραυματισμούς, καθώς αυτός που προέκυψε τώρα (ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου υπέστη) θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό χρονικό διάστημα, το πιθανότερο έως το τέλος της σεζόν. Μάλιστα τραυματίστηκε λίγες μόνο ώρες μετά τον τραυματισμό του Ουζόχο που θα του άνοιγε την πόρτα της ενδεκάδας στην Ομόνοια. 

Ο Κύπριος κίπερ των πρασίνων ταλαιπωρείται την τελευταία 2ετία με αποτέλεσμα να μην καταφέρνει να καθιερωθεί κάτω από τα δοκάρια της Ομόνοιας από το 2017. Άρχισε με φιλοδοξίες την καριέρα του με την ομάδα της πρωτεύουσας, στην οποία βρίσκεται από το 2014, ωστόσο η ατυχία του χτυπάει συνεχώς την πόρτα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Φέρνει τερματοφύλακα πριν το ντέρμπι με την Ανόρθωση

Η… αρχή του κακού έγινε στις 15 Οκτωβρίου 2017 όταν το «τριφύλλι» αντιμετώπιζε τον Ερμή στο ΓΣΖ και ο Παναγή αποχώρησε με πρόβλημα στον ώμο. Σχεδόν δύο μήνες αργότερα, η αποθεραπεία που ακολουθούσε δεν έφερε αποτέλεσμα, και έτσι ο 23χρονος τότε τερματοφύλακας πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Αποτέλεσμα; Την σεζόν 2017-18 κατέγραψε μόλις 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση τον Δεκέμβριο του 2018, όμως… άντεξε μόλις για δύο μήνες καθώς τέλος Φεβρουαρίου του 2019 τραυματίστηκε εκ νέου σοβαρά. Γι’ αυτό και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε ξανά μόλις 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μια στο κύπελλο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η FIFA θα πληρώνει τον μισθό των Ουζόχο και Παναγή!

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό πως η ατυχία δεν αφήνει σε ησυχία τον Παναγή, ο οποίος από τους συχνούς τραυματισμούς δεν μπορεί να φτάσει σε ψηλά αγωνιστικά επίπεδα και να βοηθήσει την ομάδα της πρωτεύουσας.

Καλείται για άλλο ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να δουλέψει σκληρά ώστε να επανέλθει στην ενεργό δράση. Έχει την στήριξη των συμπαικτών του αλλά και του τεχνικού επιτελείου, ωστόσο αυτή τη χρονική στιγμή πρέπει να δουλέψει και στον παράγοντα ψυχολογία ώστε να αντιμετωπίσει αυτή τη δύσκολη στιγμή στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η λίστα των άνεργων κίπερ – Γλύκος, Φαμπιάνο, Βορμ και Σορεντίνο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ