aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο… γνώριμος Ντούρις κλείνει ένα κεφάλαιο, σειρά του πολυθεσίτη

Ομόνοια: Ο… γνώριμος Ντούρις κλείνει ένα κεφάλαιο, σειρά του πολυθεσίτη

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος ο Μίχαλ Ντούρις! Η Ομόνοια επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον 32χρονο Σλοβάκο επιθετικό, ο οποίος τα προηγούμενα δυόμισι χρόνια αγωνιζόταν στην Ανόρθωση.

Έτσι, κλείνει το κεφάλαιο επιθετικός για τους «πράσινους» με την περίπτωση Ντούρις να έχει κριθεί από την Ομάδα Προγραμματισμού ως ιδανική αφού, πέρα από τις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή, είναι γνώριμος αλλά και γνώστης της Ομόνοιας, βρίσκεται στην Κύπρο και σε ετοιμότητα.

Η περσινή σεζόν δεν ήταν καλή για τον Σλοβάκο φορ, που πέτυχε μόλις 5 γκολ σε 20 συμμετοχές. Ωστόσο, στην Ομόνοια πιστεύουν στον Ντούρις και αναμένουν ότι θα αποτελέσει το… βαρύ πυροβολικό της ομάδας την επόμενη διετία.

Πλέον, είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και ο τερματισμός της συνεργασίας με τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ. Παράλληλα θα γίνει προσπάθεια για σύναψη συνεργασίας με πολυθεσίτη επιθετικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ