aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Γκουστάβ Βίκχαϊμ στόχος του Μπεργκ για τα «φτερά» (vid)

Ομόνοια: Ο Γκουστάβ Βίκχαϊμ στόχος του Μπεργκ για τα «φτερά» (vid)

«Ζυγώνει» η ώρα της απόκτησης ακραίου επιθετικού από την Ομόνοια και σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ωρών ο Χένινγκ Μπεργκ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Γκουστάβ Βίκχαϊμ. Η ομάδα προγραμματισμού των πρασίνων συνεχίζει την πετυχημένη συνταγή της επιλογής ποδοσφαιριστών είτε που αγωνίστηκαν στην Κύπρο, είτε συνεργάστηκαν με τον Μπεργκ, είτε είναι συμπατριώτες με τον Νορβηγό προπονητή της Ομόνοιας.

Ο 28χρονος ακραίος επιθετικός την τελευταία διετία ήταν στην Αλ Φατέχ της Σαουδικής Αραβίας, όπου μέτρησε συνολικά 31 συμμετοχές και πέτυχε τρία τέρματα.

Προηγουμένως, θήτευσε στην Μίντιλαντ από το καλοκαίρι του 2016 έως το καλοκαίρι του 2019. Είχε γεμάτες σεζόν με πιο παραγωγική της καριέρας του την αγωνιστική περίοδο 2017-18, κατά την οποία πέτυχε οκτώ τέρματα σε 36 εμφανίσεις.

Τη σεζόν 2015-16 ήταν στη Γάνδη (21 συμμετοχές, κανένα γκολ), η οποία τον αγόρασε έναντι 1.600.000 ευρώ από την Στρομγκόντσετ Νορβηγίας, όπου άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα. Η Γάνδη τον πούλησε 500.000 ευρώ στην Μίντιλαντ, ενώ οι Δανοί έβαλαν στο ταμείο τους 1.350.000 ευρώ από τη μετεγγραφή του στην Αλ Φατέχ.

Ο Βικχάϊμ είναι δεξιοπόδαρος, όμως αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης και συγκλίνει προς τα μέσα, κάτι που ζητά από τους εξτρέμ του ο Χένινγκ Μπεργκ. Ο ύψους 1.82μ. ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αποτελεί προτεραιότητα της Ομόνοιας για ενίσχυση στα «φτερά» και τις επόμενες μέρες θα διαφανεί κατά πόσο θα προκύψει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η καριέρα του Βίκχαϊμ

Δείτε τον μετεγγραφικό στόχο του Μπεργκ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ