aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Γκόμεθ βρήκε τον «εκλεκτό»

Ομόνοια: Ο Γκόμεθ βρήκε τον «εκλεκτό»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τρεις βδομάδες μακριά από την ολοκλήρωση της μετεγγραφικής περιόδου και ο Άνχελ Γκόμεθ, όπως πληροφορείται το «Goal», έχει εντοπίσει τον εκλεκτό δημιουργικό μέσο. Έθεσε ψηλά τον πήχη ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων, θέλοντας να φέρει στην ομάδα ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά, και ο στόχος αναγνωρίστηκε. Για την ώρα διατηρεί το όνομά του σαν επτασφράγιστο μυστικό, θέλοντας πρώτα να αποσπάσει την υπογραφή του. Πληροφορίες μας  φέρουν τον Γκόμεθ να έχει εισέλθει σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπό του, για να υπάρξει κατάληξη. Βάσει των δεδομένων που προκύπτουν σήμερα, εάν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, η Ομόνοια σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει την τελευταία της μετεγγραφή.

Η προσθήκη δημιουργικού μέσου, σύμφωνα με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στα φιλικά παιχνίδια, φαντάζει αναγκαία. Χρειάζεται έναν μέσο ποδοσφαιριστή με καλή μεταβίβαση προς την επιθετική γραμμή. Ο Σοάρες έχει άλλα καλά χαρακτηριστικά, όμως του λείπει η σωστή πάσα. Εφόσον πετύχει στην επιλογή του ο Γκόμεθ, για τη θέση του κεντρικού μέσου («οκτάρι»), θα μπορέσει να προσδώσει μεγαλύτερη ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή και με την ετοιμότητα του Αλμπίν, που είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής βάσει βιογραφικού, προσδοκώντας ότι θα το επιβεβαιώσει, η Ομόνοια θα ανεβάσει επίπεδο.

Σαφώς και μια νέα επιλογή δεν είναι σε θέση από μόνη της να αλλάξει και πολλά πράγματα, εάν δεν πάρει μπρος όλη η επιθετική λειτουργία της ομάδας. Στην Ομόνοια δεν δείχνουν να ανησυχούν ιδιαίτερα, πιστεύοντας στις επιλογές του ρόστερ και κρίνοντας ότι υπάρχουν ακόμη δυο βδομάδες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Επίσης, στα επόμενα δύο και τελευταία φιλικά, αύριο με τη Νέα Σαλαμίνα και το ερχόμενο Σάββατο με τον Ερμή, ο Ολίβα αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που προορίζει για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Άλλωστε, μόνο έτσι θα μπορέσει η Ομόνοια να αρχίσει να αποκτά ομοιογένεια και να παρουσιάσει το αγωνιστικό πρόσωπο που όλοι στον σύλλογο προσδοκούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ