aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Γκόμεθ το… πέτυχε στο παρά ένα

Ομόνοια: Ο Γκόμεθ το… πέτυχε στο παρά ένα

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Ανακοινώθηκε στο παρά ένα της μετεγγραφικής περιόδου του Καλοκαιριού. Πέρασε όλη του την καριέρα στην Σπόρτινγκ Χιχόν, πριν κατηφορίσει για το νησί μας, καθώς με την ομάδα της Ισπανίας μετρά 10 (!) γεμάτες σεζόν. Αποτέλεσε την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ της Ομόνοιας καθώς όπως πολύ καλά θυμάστε, η ποδοσφαιρική ομάδα της πρωτεύουσας έτυχε μεγάλης… αναδόμησης αφού έγιναν πολλές προσθαφαιρέσεις.

Το όνομα του, Αλμπέρτο Λόρα. Ο 31χρονος ακραίος αμυντικός μετεγγράφηκε στην ομάδα των πρασίνων και μέχρι την 17η αγωνιστική κατέγραψε 12 συμμετοχές και 925 λεπτά συμμετοχής, ενώ στο κύπελλο αγωνίστηκε 2 φορέες και 134 λεπτά. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής είναι από τους διακριθέντες στα τελευταία παιχνίδια της Ομόνοιας, καθώς με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο δείχνει ανεβασμένος. Πρώτος στις μονομαχίες, πιστός στα αμυντικά του καθήκοντα, δίνει βοήθειες και στις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του, ενώ από τις κινήσεις του μέσα στις τέσσερεις γραμμές του γηπέδου, φαίνεται πως γνωρίζει από μπάλα.

Μπορεί λόγω… ύψους (1.64) να μην γεμίζει το μάτι, όμως ο Λόρα είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. Ο τέως τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Άνχελ Γκόμεθ, βρέθηκε στο στόχαστρο για τις πλείστες μετεγγραφικές προσθήκες που πραγματοποίησε, ωστόσο στην περίπτωση του Λόρα το… πέτυχε.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστές, μαζί με τους Κούσουλο και Γκόμεθ (για παράδειγμα), αποτελούν ποιοτικές προσθήκες, ενώ αυτή τη χρονική περίοδο που η Ομόνοια ανεβάζει την απόδοση της, νίκησε ΑΕΚ και Νέα Σαλαμίνα, και προσπαθεί να εξασφαλίσει θέση στην εξάδα, φαίνεται η καλή δουλειά που γίνεται στο «Ηλίας Πούλλος». Σαφώς και τίποτα δεν είναι δεδομένο, ενώ η προσπάθεια καλείται να είναι ακόμη μεγαλύτερη ώστε να πετύχει τους στόχους της. Ωστόσο καλό είναι να αναφέρονται και τα θετικά…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ