aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Γιούστε έδειξε τον δρόμο αλά ΑΠΟΕΛ

Ομόνοια: Ο Γιούστε έδειξε τον δρόμο αλά ΑΠΟΕΛ

Η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει την Πάφος FC τρεις φορές σε διάστημα 25 ημερών, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής (2/4) στο ΓΣΠ, για την 3η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος. Βέβαια, πιο πολύ είναι που «καίνε» οι δύο αναμετρήσεις για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Coca-Cola, στις 6 και 26 Απριλίου.

Ο κυριακάτικος αγώνας πρωταθλήματος μπαίνει σε… δεύτερη μοίρα, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι οι πράσινοι θα αδιαφορήσουν. Ο Σωφρόνης Αυγουστή αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, να δώσει χρόνο συμμετοχής και να κρατήσει σημειώσεις ενόψει του πρώτου αγώνα κυπέλλου, τέσσερις μόνο ημέρες αργότερα.

Ο Έκτορ Γιούστε μιλώντας στο κανάλι της Ομόνοιας αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολο είναι για τους ποδοσφαιριστές να βρουν ισορροπία ανάμεσα στα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου, δείχνοντας τον δρόμο: «Δεν είναι εύκολο. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις τους ίδιους παίκτες κάθε 3-4 μέρες. Όμως το κάναμε και με τον ΑΠΟΕΛ, είχαμε το ίδιο πρόγραμμα απέναντι τους και ήταν εντάξει. Ελπίζω να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα και να περάσουμε».

Όπως και με τον ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, οι πράσινοι θέλουν και ελπίζουν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ