aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο «γίγαντας» νικήθηκε τρεις φορές σε τρεις μήνες!

Ομόνοια: Ο «γίγαντας» νικήθηκε τρεις φορές σε τρεις μήνες!

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ο Φαμπιάνο φώναξε «παρών» για ακόμη έναν αγώνα όταν τον χρειάστηκε η Ομόνοια και ήταν καθοριστικός στη νίκη επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Οι επιδόσεις του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα είναι εξαιρετικές και είναι από τους πλέον σημαντικούς πυλώνες της Ομονοίας στην προσπάθειά της για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα στατιστικά του 33χρονου πορτιέρε είναι κάτι παραπάνω από φανταστικά. Σταθερότητα και εγγύηση στην εστία της καλύτερης ανασταλτικά ομάδας του πρωταθλήματος. Μέσα στο 2021 ο Φαμπιάνο έχει δεχθεί, στο πρωτάθλημα, μόλις τρία τέρματα σε 12 αγώνες!

Ο… γίγαντας της Ομόνοιας νικήθηκε από τον Ολυμπιακά στο ΓΣΠ στις 29 Ιανουαριου, την ΑΕΛ στο Τσίρειο στις 9 Ιανουαρίου και από τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως ολόκληρο τον Φεβρουάριο σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος δεν δέχθηκε ούτε και ένα τέρμα. To μόνο βέβαιο είναι πως εάν στο τέλος της σεζόν η Ομόνοια κόψει πρώτη το νήμα και στεφθεί πρωταθλήτρια οι φίλοι των πρασίνων θα ανάψουν μια λαμπάδα ίση με το μπόι (1,97μ.) του Φαμπιάνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ