aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο φόβος της «αλυσίδας» μεγαλύτερος του Ολυμπιακού  

Ομόνοια: Ο φόβος της «αλυσίδας» μεγαλύτερος του Ολυμπιακού  

Με την σκέψη στους δύο ποδοσφαιριστές της που διαγνώστηκαν με κορωνοϊό και με έντονη την ανησυχία στο ενδεχόμενο να μεγαλώσει η αλυσίδα μετάδοσης στο «Ηλίας Πούλλος» η Ομόνοια προετοιμάζεται για τον επαναληπτικό της Τρίτης (29/9, 22:00) με τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Οι πράσινοι θα ολοκληρώσουν με βραδινή (20:30) προπόνηση την προετοιμασία τους για την επαναληπτική αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ μισή ώρα ενωρίτερα ο Χένινγκ Μπεργκ θα μιλήσει στους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

Ο Νορβηγός προπονητής θέλοντας και μη θα στερηθεί δύο βασικών στελεχών της φετινής ευρωπαϊκής πορείας της Ομόνοιας. Οι ποδοσφαιριστές που διαγνώστηκαν θετικοί στον ιό ήταν βασικοί και στα τέσσερα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ και η λογική λέει ότι θα έπαιρναν φανέλα βασικού και στο ματς της Τρίτης.

Έχοντας εις βάρος της το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (2-0), τις απουσίες που υπάρχουν και τις συνέπειες που αναπόφευκτα έφερε στην προετοιμασία της ομάδας η διάγνωση κρουσμάτων κορωνοϊού το «τριφύλλι» θα ριχθεί στη «μάχη» για να κυνηγήσει τις πιθανότητες ανατροπής των δεδομένων.

Αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του Σενέ, ο οποίος ήταν βασικός στο «Καραϊσκάκη» και τραυματίστηκε σε μία «μονομαχία» με τον Σεμέδο. Ο Μπεργκ έχει «ετοιμοπόλεμους» τους Κακουλλή και Ντούρις και το πιθανότερο είναι να επιλέξει ανάμεσα σε αυτούς τον εκλεκτό για την κορυφή της επίθεσης, ακόμα κι αν ο Σενέ βρίσκεται στην αποστολή.

Τα ονόματα των δύο ποδοσφαιριστών που διαγνώστηκαν με κορωνοϊό δεν αναγράφονται για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων. Το κατά πόσο αυτό ωφελεί ή όχι είναι άλλη συζήτηση από την στιγμή που (σχεδόν) όλη η Κύπρος γνωρίζει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών και η σύνθεση της ενδεκάδας (και της αποστολής) για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα τα μαρτυρά. Η οδηγία από το Υπουργείο Υγείας είναι να μην ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστών.

Μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας (28/9) δεν υπάρχει ενημέρωση από την ΟΥΕΦΑ για να υποβληθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα σε νέα τεστ κορωνοϊού. Με βάση το πρωτόκολλο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας οι ομάδες που παίζουν εντός έδρας υποχρεούνται να κάνουν τεστ δύο μέρες πριν την αναμέτρηση, κάτι που η Ομόνοια έπραξε την Κυριακή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ