aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο φορ που εντοπίστηκε, οι αφίξεις και ο αντι-Ακιντόλα

Ομόνοια: Ο φορ που εντοπίστηκε, οι αφίξεις και ο αντι-Ακιντόλα

Ημέρα αφίξεων είναι η σημερινή για την Ομόνοια, αφού από το Σάββατο ανοίγει ξανά τις πύλες του το «Ηλίας Πούλλος» με τη διαδικασία των εργομετρικών εξετάσεων. Στην Κύπρο θα αφιχθούν οι Φώτης Παπουλής και Κίκο, επομένως εντός του σαββατοκύριακου ή το αργότερο αρχές της ερχόμενης βδομάδας θα ανακοινωθούν επίσημα από το «τριφύλλι».

Εξελίξεις αναμένονται την επόμενη βδομάδα και στο κεφάλαιο ενίσχυσης με επιθετικό ποδοσφαιριστή. Η Ομάδα Προγραμματισμού των «πρασίνων» αξιολόγησε δεκάδες ονόματα και σύμφωνα με τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών έχει εντοπίσει τον εκλεκτό. Νεόφυτος Λάρκου και Χένινγκ Μπεργκ εστίασαν σε συγκεκριμένη περίπτωση επιθετικού, ο οποίος πληροί τα κριτήρια που τέθηκαν και πλέον άρχισε η διαδικασία των διαπραγματεύσεων.

Χρόνος υπάρχει και δεν προκύπτει πανικός, όμως στο στρατόπεδο της Ομόνοιας θέλουν να κλείσουν το κεφάλαιο απόκτησης επιθετικού το συντομότερο δυνατόν, ώστε να είναι παρών σε σημαντικό μέρος της προετοιμασίας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Αγγίζει» τον επιθετικό, βρήκε αυτό που έψαχνε!

Την ίδια ώρα η ομάδα προγραμματισμού εντείνει και τις προσπάθειες εξεύρεσης ποδοσφαιριστή για τα άκρα της επίθεσης. Η επιθυμία παραμονής του Νταβίντ Ακιντόλα είναι δεδομένη, όμως μέρα με τη μέρα διαφαίνεται πως το έργο των πρασίνων για συμφωνία με την Μίντιλαντ είναι πολύ δύσκολο και χρονοβόρο. Δεν έχει εγκαταλειφθεί η προσπάθεια διατήρησης του Νιγηριανού εξτρέμ στο ρόστερ, όμως σταδιακά γίνεται πιο αναγκαία αναζήτησης του αντικαταστάτη του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ