aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο «φονιάς» Ντάρμπισαϊρ έπιασε δεκάρι χωρίς πέναλτι

Ομόνοια: Ο «φονιάς» Ντάρμπισαϊρ έπιασε δεκάρι χωρίς πέναλτι

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Ποιος είδε τον Ματ Ντάρμπισαϊρ και δεν τον φοβήθηκε; Ο Άγγλος επιθετικός με μάτι που… γυαλίζει έστειλε δύο φορές την μπάλα στα δίκτυα του Ολυμπιακού και «καθάρισε» την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο (0-2).

Μη φανταστείτε πως ο Ντάρμπισαϊρ έκανε κάτι το ιδιαίτερο. Ήταν απλά στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή και έκανε αυτό που συνηθίσαμε τόσα χρόνια, δηλαδή να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα. Μάλιστα, αν ήταν πιο συγκεντρωμένος στη φάση του 46’, θα μπορούσε να επιτύχαινε χατ-τρικ, καθώς δεν κατάφερε να τελειώσει την πάσα… μισό γκολ του Μποτεάκ, με τον Βελλίδη βέβαια να προβαίνει σε μία εκπληκτική επέμβαση.

Το ιδιαίτερο όμως για τον Άγγλο ήταν ότι έφθασε τα δέκα γκολ σε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα χωρίς να πετύχει πέναλτι, ενώ στα τελευταία επτά παιχνίδια, σκόραρε μόνο μία φορά και το γκολ του δεν έδωσε βαθμούς στην Ομόνοια (μείωσε το σκορ στις καθυστερήσεις στον αγώνα με τον Απόλλωνα). Ο Χένινγκ Μπεργκ είδε σήμερα όλα όσα ήθελε να δει από τον βασικό επιθετικό της ομάδας του και ελπίζει ότι ο Άγγλος θα πάρει τα πάνω του και θα συνεχίσει να ματώνει τα δίκτυα των αντίπαλων ομάδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ