aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Φερέρα δηλώνει «happy», καμία πρόθεση για άλλη μετεγγραφή

Ομόνοια: Ο Φερέρα δηλώνει «happy», καμία πρόθεση για άλλη μετεγγραφή

Πρόθεση για άλλη μετεγγραφή πέρα του Ταχούρι-Σράντι δεν υπάρχει στην Ομόνοια. Και ο λόγος είναι γιατί, ο Γιανίκ Φερέρα δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από το υφιστάμενο ρόστερ. Μπορεί να ακούγεται περίεργο από τη στιγμή που η Ομόνοια έμεινε εκτός στόχου πρωταθλήματος και «φωνάζει» για ενίσχυση, όμως ο προπονητής της έχει αντίθετη άποψη.

Για να γίνει μετεγγραφή θα πρέπει να αποχωρήσει ποδοσφαιριστής και ο Φερέρα θεωρεί πως είναι όλοι απαραίτητοι, γι’ αυτό και δεν βλέπει τον λόγο να προκύψει προσθαφαίρεση στο ρόστερ. Αυτά είναι τα σημερινά δεδομένα και παρόλο που όσο παραμένει ανοιχτό το μετεγγραφικό παράθυρο ποτέ μη λες ποτέ, φαντάζει δύσκολο να προκύψει κάτι διαφορετικό.

Εκτός κι αν υπάρξει απρόσμενη αποχώρηση και υποχρεώσει τον Φερέρα να κινηθεί για προσθήκη που θα καλύψει το κενό. Ο κόσμος της Ομόνοιας, βλέποντας τους αντιπάλους να ενισχύονται, διερωτάται πώς είναι δυνατόν να μη γίνει τουλάχιστον άλλη μια μετεγγραφή κυρίως στην άμυνα.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ