aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο «φάρος» για τους πράσινους και το δεδομένο στην ενδεκάδα

Ομόνοια: Ο «φάρος» για τους πράσινους και το δεδομένο στην ενδεκάδα

Η προετοιμασία της Ομόνοιας ενόψει του αποψινού (22:00) αγώνα κόντρα στην Καραμπάχ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος». Ο Μπεργκ είχε τον χρόνο να διαβάσει, να αναλύσει τον αντίπαλο και να δουλέψει στο πλάνο που θα ακολουθήσει απόψε η ομάδα του. Η ομάδα της Λευκωσίας, για να ελπίζει σε επιτυχία, θα πρέπει να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή της σε σχέση με τα ματς που προηγήθηκαν.

Το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Αντβέρπ στο ΓΣΠ θα πρέπει να αποτελέσει φάρο για τους πράσινους. Φάνηκε ξεκάθαρα το τελευταίο διάστημα ότι η Ομόνοια υστερεί κυρίως στη δημιουργικότητα, ενώ λόγω κακής αμυντικής συμπεριφοράς επιτρέπει στους αντιπάλους της να φτιάχνουν ευκαιρίες και να απειλούν την εστία του Φαμπιάνο. Εκεί επικεντρώνεται ο Μπεργκ, στη μεσαία γραμμή, για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας του.

Επανέρχεται ο Γκόμεθ, ο οποίος είναι σε θέση να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στην παρουσία της Ομόνοιας αλλά και στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Ποδοσφαιριστής που με την ποιότητα και την εμπειρία του μπορεί να δώσει τη λύση στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Μποτεάκ αναμένεται να είναι στον πάγκο και ενδεχομένως να πάρει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή. Θεωρείται δεδομένο ότι ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θα προβεί σε κάποιες αλλαγές, τόσο για να βελτιώσει την ομάδα του όσο και για να διαχειριστεί το ρόστερ του αφού ακολουθεί και ο αγώνας πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

Παρόλο που κάποιες θέσεις αποτελούν ερωτηματικό από ποιους ποδοσφαιριστές θα καλυφθούν, η Ομόνοια θα αρχίσει τον αγώνα με τους Φαμπιάνο, Σέχου, Γιούστε, Λανγκ, Λέτσγιακς, Μπασιρού, Γκόμεθ, Λοΐζου, Ατιέμγουεν (ή Τζιωνής), Παπουλή, Τσέποβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ