aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Φαμπιάνο σε τρεις γραμμές αποκάλυψε το δόγμα του Μπεργκ

Ομόνοια: Ο Φαμπιάνο σε τρεις γραμμές αποκάλυψε το δόγμα του Μπεργκ

«Πιστεύω πως στην καλή αμυντική λειτουργία δεν συμβάλλει μόνο η αμυντική γραμμή, καθώς η άμυνα αρχίζει από τον επιθετικό. Η φιλοσοφία του παιχνιδιού μας είναι αυτή, πρώτα να αμυνθούμε καλά, ώστε να αντεπιτεθούμε με τον καλύτερο τρόπο». Λόγια του Φαμπιάνο Ριμπέιρο κατά την παραλαβή του βραβείου FONBET MVP για το μήνα Σεπτέμβριο.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας σε τρεις γραμμές ανέλυσε «χαρτί και καλαμάρι» το δόγμα του Χένινγκ Μπεργκ για το αγωνιστικό προφίλ της Ομόνοιας. Οι πράσινοι με 13 γκολ παθητικό σε 23 αγωνιστικές είχαν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, ενώ στην «ατσάλινη» ανασταλτική λειτουργία τους στηρίχθηκαν για να πετύχουν την ιστορική πρόκριση σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωση.

«Το κάναμε πέρσι, πιστεύω ότι κάνουμε και μια πολύ καλή δουλειά φέτος, δουλεύουμε για να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε», συνέχισε ο Φαμπιάνο. Το «τριφύλλι» κράτησε ανέπαφη την εστία του στα δύο παιχνίδια με Αραράτ-Αρμενία και Λέγκια που είχαν διάρκεια 120’ το καθένα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το story της μετεγγραφής Φαμπιάνο του €1.100.000 ετησίως!

Μιλώντας για την Ομόνοια ο προπονητής του Ολυμπιακού Πειραιώς, Πέδρο Μαρτίνς είχε εντοπίσει την ικανότητα των πρασίνων να αμυνθούν και να επιτίθενται γρήγορα. Η αλήθεια είναι ότι σε ορισμένους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος, όπως με την Πάφο, την Καρμιώτισσα και την Ανόρθωση, η εστία της Ομόνοιας απειλήθηκε περισσότερες φορές απ’ ότι μας είχε συνηθίσει την περσινή σεζόν, όμως όπως και ο Φαμπιάνο «δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε».

Εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ