aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο επιθετικός, η καραντίνα και τα χρονικά περιθώρια

Ομόνοια: Ο επιθετικός, η καραντίνα και τα χρονικά περιθώρια

Αρχίζει να παίρνει μπρος η… πράσινη μηχανή, καθώς οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας έπιασαν δουλειά μαζί με το τεχνικό επιτελείο, ενώ από σήμερα βρίσκονται στην Κυπερούντα για την έναρξη της προετοιμασίας. Στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» δεν υπάρχει ο… βραχνάς των μαζικών προσθαφαιρέσεων, αφού η μοναδική θέση που… καίει την ομάδα προγραμματισμού, είναι αυτή του επιθετικού.

Η Ομόνοια «κλείδωσε» την παραμονή Φαμπιάνο, αποκτήθηκαν οι Παπουλής-Κίκο, και το βάρος πέφτει στην απόκτηση στράικερ που θα κάνει την διαφορά. Ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του μελετούν καθημερινά βιογραφικά ποδοσφαιριστών, ωστόσο λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουμε παγκόμια λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, υπάρχει άλλος ένα παράγοντες που πιθανόν θα ληφθεί υπόψη. Η χώρα προέλευσης του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Σοκολόφσκι: «Μπορούσε για νταμπλ η Ομόνοια, καταλαβαίνω απόλυτα τον Τιμούρ»

Η επιδημιολογική ομάδα σε συνεργασία με την Κυβέρνηση όρισε τις χώρες σε κατηγορίες, ανάλογα με τον δείκτη κινδύνου. Έτσι, αν ο εκλεκτός των πρασίνων προέλθει από χώρα κατηγορίας 3, τότε θα μπει σε καραντίνα διάρκειας 14 ημερών, όπως προνοεί το πρωτόκολλο που δημιουργήθηκε για τους ταξιδιώτες. Αν λοιπόν ρίξουμε μια ματιά στο ημερολόγιο, αυτό αναγράφει 6 Ιουλίου. Ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να έρθει στο νησί μας, να παραμείνει σε καραντίνα για το απαιτούμενο χρονικό διάστημα, και έπειτα να περάσει από τις εργομετρικές εξετάσεις.

Τα χρονικά περιθώρια δεν έχουν στενέψει, καθώς η ομάδα της πρωτεύουσας δίνει το πρώτο της ευρωπαϊκό, στις 18-19 Αυγούστου. Χρόνος υπάρχει, όμως η υποχρεωτική καραντίνα (αν έρθει από χώρα ψηλού κινδύνου), θα καθυστερήσει τις διαδικασίας και την ενσωμάτωση του ποδοσφαιριστή στην υπόλοιπη ομάδα. Όλα τα πιο πάνω, πιθανόν να απασχολούν τους Λάρκου και Μπεργκ, ως προς την απόφαση που θα πάρουν για τον εκλεκτό επιθετικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ