aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο εορτάζοντας και η ποιοτική επάνοδος

Ομόνοια: Ο εορτάζοντας και η ποιοτική επάνοδος

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Ομόνοια θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες σήμερα απέναντι στον Ολυμπιακό στο Μακάρειο για να παραμείνει σε τροχιά υλοποίηση του στόχου της. Οι «πράσινοι» έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για την αναμέτρηση, με τον Χένινγκ Μπεργκ να έχει καταστρώσει και το πλάνο του. Ο Νορβηγός τεχνικός έχει διαθέσιμο και τον Παντιλιμόν, που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο, ενώ μετρά και την επάνοδο του Μποτεάκ, μια ποιοτική επιλογή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο Μπεργκ αποτελεί πόλο έλξης για μετεγγραφές

Σε σχηματισμό 4-2-3-1, οι πράσινοι θα παρουσιαστούν στον αγωνιστικό χώρο του Μακαρείου σταδίου με τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: κάτω από τα δοκάρια ο Παντιλιμόν, ο οποίος σήμερα έχει και τα γενέθλιά του. Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, οι Μαυρίας, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέσγιακς. Στη μεσαία γραμμή, τους Γκόμες και Γκόμεθ ως ανασταλτικοί και τον Ορτέγα ως επιτελικό. Στα άκρα της επίθεσης, δεξιά ο Μποτεάκ, αριστερά ο Τιάγκο. Στην κορυφή ο Ντέρμπισαϊρ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η πρώτη «κακιά» γνωριμία του Μπεργκ με τον Ακιντόλα

Στην αποστολή βρίσκονται και τα τρία νέα αποκτήματα. Ο Ρουμάνος τερματοφύλακας που προαναφέραμε, καθώς επίσης και οι Ακιντόλα και Στυλιανού. Οι «πράσινοι» θα έχουν τη στήριξη πέρα των 3.000 οπαδών τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ