aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Ο εκτεθειμένος Γκόμεθ παραδέχθηκε ότι τα έκανε όλα λάθος!

Oμόνοια: Ο εκτεθειμένος Γκόμεθ παραδέχθηκε ότι τα έκανε όλα λάθος!

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Από νωρίς νωρίς στα… βάσανα ο Άνχελ Γκόμεθ ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μετά την πέμπτη διαδοχική ήττα της Ομόνοιας. Ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων ανάλαβε την ομάδα των πρασίνων από την αρχή του Καλοκαιριού, είχε την ευθύνη για όλες τις προσθαφαιρέσεις που έγιναν, αλλά και για την επιλογή του προπονητή.

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα αποτελεί ήδη παρελθόν (ως αποτυχημένος) καθώς τα όσα -δεν- πέτυχε στην Ομόνοια τον έφεραν στην πόρτα της εξόδου. Ο Γκόμεθ ανέλαβε την ποδοσφαιρική ομάδα των πρασίνων και κάθισε στον πάγκο για δύο παιχνίδια, όπου γνώρισε ισάριθμες ήττες οι οποίες τον έφεραν σε ακόμη πιο δυσμενή θέση. Ο τρόπος που γνώρισε την ντροπιαστική ήττα από την Πάφο, αλλά και την χθεσινή από τον ΑΠΟΕΛ, μεγάλωσαν ακόμη περισσότερο την δυσφορία του κόσμου προς το πρόσωπο του.

Διαβάστε επίσης: Στο «Ηλίας Πούλλος» Ομονοιάτες, «επίθεση» σε Γκόμεθ

Ο Ισπανός είναι η αλήθεια πως… στριμώχτηκε πολύ από τους δημοσιογράφους μετά το ντέρμπι με τους γαλαζοκίτρινους και κλήθηκε να απαντήσει σε «καυτές» ερωτήσεις. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως: «Ένα από τα πιο σοβαρά μας προβλήματα, είναι η φυσική κατάσταση που δεν είναι στο καλύτερο επίπεδο», και ακολούθως πρόσθεσε μετά από σχετική ερώτηση για το γεγονός πως αναφέρεται τώρα στην φυσική κατάσταση: «Ο λόγος που το λέω τώρα, είναι πως τώρα ζω την ομάδα από κοντά».

Διαβάστε επίσης: Η απάντηση του Γκόμεθ σε ερώτηση αν κατάλαβε σε ποια ομάδα βρίσκεται

Αμέσως δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα: 1) Δεν βρισκόταν στις προπονήσεις της ομάδας επί εποχή Ολίβα; 2) «Ρίχνει» την ευθύνη στον γυμναστή της ομάδας; 3) «Ρίχνει» την ευθύνη στον τέως Ισπανό τεχνικό και τον τρόπο που πραγματοποιούσε τις προπονήσεις; 4) Γνώριζε εδώ και καιρό πως κάτι δεν πηγαίνει καλά, αλλά δεν το διόρθωσε;

Ό,τι και αν από τα πιο πάνω συμβαίνει (ή όλα τα πιο πάνω) ο κύριος Γκόμεθ φαίνεται πως δεν μας τα… λέει και πολύ καλά. Είχε και έχει την ευθύνη να παρακολουθεί τα πάντα γύρω από την ποδοσφαιρική ομάδα της Ομόνοιας. Ο ίδιος «έκτισε» την ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος και με τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ άφησε εκτεθειμένο τον εαυτό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ