aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο εκλεκτός και ο… φευγάτος

Ομόνοια: Ο εκλεκτός και ο… φευγάτος

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά. Η μετεγγραφική περίοδος Ιανουαρίου εκπνέει στις 31 του μήνα, δηλαδή σε επτά μέρες. Ο Νταμπίζας τρέχει τις διαδικασίες για να καταλήξει στον εκλεκτό για το κέντρο της άμυνας.

Τηρεί σιγήν ιχθύος, θέλοντας να εντάξει στο ρόστερ της Ομόνοιας ποδοσφαιριστή με το λιγότερο ρίσκο. Να τον γνωρίζει κι αν είναι δυνατό, να είναι σε θέση να τεθεί άμεσα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Επιβάλλεται να είναι καλύτερος απ’ αυτούς που διαθέτει σήμερα η ομάδα. Ένας εκ των Νασιμέντο, Παντελιάδη αναμένεται να δει την πόρτα της εξόδου.

Όσον αφορά στον Ρουσιά, υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην ΑΕΚ, που θα έχει ισχύ από το καλοκαίρι, αναφέρει από προχθές το ρεπορτάζ της ομάδας της Λάρνακας. Αυτό που τονίζουν στην Ομόνοια είναι ότι πήραν τη διαβεβαίωση του ποδοσφαιριστή και του εκπροσώπου του πως, αν θελήσει να το υπογράψει σε άλλη ομάδα θα τους ενημερώσει.

«Πριν από 2-3 μέρες είχαμε ενημέρωση από τον Ρουσιά ότι δεν υπέγραψε πουθενά. Μέχρι στιγμής δεν ενημερωθήκαμε για το αντίθετο», υπογράμμισε ο Ανδρέας Δημητρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ