aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: O εφιάλτης της...

Ομόνοια: O εφιάλτης της…

Ένας από τους λόγους που η Ομόνοια για πρώτη φορά βρέθηκε στον δεύτερο όμιλο της Β’ φάσης του πρωταθλήματος, είναι η μεγάλη απώλεια βαθμών που είχε απέναντι σε μικρομεσαίες ομάδες. Συνολικά, απώλεσε 14 βαθμούς σε εννιά αγώνες με τέτοιους αντιπάλους. Δηλαδή από τους 27 που διεκδίκησε πήρε μόλις 13, ένα λιγότερο απ’ αυτούς που έχασε. Δείγμα της τεράστιας ζημιάς που της έκαναν ομάδες που βρίσκονται στα χαμηλά και ακόμη δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους ή βρίσκονται και με το ένα πόδι στη Β’ Κατηγορία.

Οι πράσινοι δέχθηκαν δυνατά «χαστούκια» από τον Ολυμπιακό (0-1), την ΠΑΕΕΚ (0-1), τη Δόξα (1-2, 2-2), τον Εθνικό (0-2). Ακόμη, οι νίκες που πέτυχαν σε άλλα ματς επί των πιο πάνω αντιπάλων ήταν με στενό σκορ και με μεγάλη δόση άγχους.

Αύριο, θα υποδεχθούν την ΠΑΕΕΚ σ’ ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι για το «τριφύλλι». Αντίπαλος που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Ωστόσο, η ήττα που δέχθηκε η Ομόνοια στο Μακάρειο και η αγχωτική νίκη στο ΓΣΠ, την υποχρεώνει να είναι υποψιασμένη εάν θέλει να φθάσει στην επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ