aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: O διπλός ρόλος του Παπουλή και το μεγάλο ευτύχημα

Ομόνοια: O διπλός ρόλος του Παπουλή και το μεγάλο ευτύχημα

Θέμα χρόνου είναι το επίσημο… φιρμάνι από την Ομόνοια για την απόκτηση του Φώτη Παπουλή. Το νερό μπήκε στ’ αυλάκι εδώ και μέρες, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει επέλθει συμφωνία σε όλους τους τομείς και απομένει η υπογραφή στα συμβόλαια. Ο Σταύρος Παπασταύρου είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο του Απόλλωνα, Νίκο Κίρζη και τον ενημέρωσε για την πρόθεση των πρασίνων να εντάξουν στο δυναμικό τους τον έμπειρο Ελλαδίτη και παρά τις αντιδράσεις των γαλάζιων στο τριφύλλι έχουν καθαρή συνείδηση, αφού δεν θεωρούν ότι παραβίασαν τη «συμφωνία κυρίων» ανάμεσα στους πρόεδρους του Big-6.

Στην Ομόνοια θεωρούν ότι από την στιγμή που ο Παπουλής αποχαιρέτισε τον Απόλλωνα και μάλιστα η ομάδα της Λεμεσού του ετοίμασε και σχετικό βίντεο-συνέντευξη για το αντίο, ο παίκτης ήταν ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Ομάδα Προγραμματισμού των πρασίνων έκρινε ότι ο 35χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να προσθέσει ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της Ομόνοιας, ενώ η εμπειρία του σε παιχνίδια ευρωπαϊκών διοργανώσεων- έπαιξε τέσσερις φορές στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με τη φανέλα του Απόλλωνα- θα βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθειά της για διάκριση στο πρώτο μεγάλο στοίχημα της νέας περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια-Ολυμπιακός: Με €40.000 παίρνεις Κίκο

Ο Χένινγκ Μπεργκ προορίζει τον Παπουλή για διπλό ρόλο, αφού μπορεί να δώσει λύσεις και ως επιτελικός μέσος και ως αριστερός ακραίος επιθετικός. Με την αποχώρηση του Ορτέγα, η Ομόνοια έχει για τη θέση του επιτελικού μέσου τις επιλογές των Τιάγκο και Μποτεάκ, αφού και οι δύο χρησιμοποιήθηκαν στη θέση του «δεκαριού», ενώ αυτή η τριάδα παικτών μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση του αριστερού εξτρέμ. Για το αντίθετο άκρο υπολογίζεται ο Νταβίντ Ακιντόλα και εφόσον δεν καταστεί εφικτή η παραμονή του Νιγηριανού εξτρέμ στο «Ηλίας Πούλλος» τότε η Ομόνοια θα κινηθεί για απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πάει Κυπερούντα, η ευθύνη στην Champsports

Στα θετικά για την Ομόνοια είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά ο Φώτης Παπουλής δεν θα παίρνει θέση κοινοτικού στο ρόστερ. Ναι μεν αγωνιζόταν στην Εθνική Κύπρου, αλλά έως τώρα με βάση τους κανονισμούς έπαιρνε μία από τις 10 διαθέσιμες θέσεις κοινοτικών στο ρόστερ του Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ