aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Ο δικαιωμένος Λάρκου χαμογελάει για την φθηνότερη επιλογή

Oμόνοια: Ο δικαιωμένος Λάρκου χαμογελάει για την φθηνότερη επιλογή

TOY XΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Λένε πως τα λεφτά δεν παίζουν μπάλα κι αυτό φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι με τη φανέλα της Ομόνοιας ο Τιάγκο Φερέιρα. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ήταν το πρόσωπο του ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ (1-0), τόσο για το γκολ που πέτυχε όσο και για τη συνολική του παρουσία, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα των οπαδών του «τριφυλλιού» που… πίνουν πλέον νερό στο όνομά του.

Δικαιωμένος για την επιλογή του θα πρέπει να αισθάνεται ο Αθλητικός Διευθυντής των «πρασίνων» Νεόφυτος Λάρκου, όταν το καλοκαίρι αποφάσιζε να πάρει τον Τιάγκο στο «Ηλίας Πούλλος» και μάλιστα σε… τιμή ευκαιρίας. Όχι, δεν έδωσε λεφτά για να τον αποκτήσει η Ομόνοια, αφού το συμβόλαιό του είχε ολοκληρωθεί με τη Νέα Σαλαμίνα, αλλά του δίνει τα λιγότερα χρήματα μηνιαίως απ’ όλους τους καινούργιους παίκτες. Με πιο απλά λόγια, ο 32χρονος άσος είναι ο πιο… οικονομικός νεοφερμένος ποδοσφαιριστής των «πρωτευουσιάνων» κι αποδεικνύεται μέχρι στιγμής «λίρα εκατό».

Διαβάστε επίσης: BINTEO: Πιστεύει στο όνειρο ο Τιάγκο, έσταξε «μέλι» για Λάρκου και Μπεργκ

Είναι ο πιο σταθερός ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας (μαζί με τον Ουζόχο) στα πρώτα τέσσερα ματς του πρωταθλήματος, με σημαντική συνεισφορά τόσο οργανωτικά όσο και ανασταλτικά, κι αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Χένινγκ Μπεργκ, καθώς αγωνίζεται σε περισσότερες από μία θέσεις. Ο Βραζιλιάνος τα κάνει όλα και συμφέρει κι άπαντες εύχονται να παραμείνει σε ψηλές… πτήσεις για να συνεχίσει να βοηθά την ομάδα να παλεύει για τους φετινούς της υψηλούς στόχους.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: «Σείστηκε» το ΓΣΠ από τους Ομονοιάτες, ζήτησαν πρωτάθλημα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ