aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο διακόπτης να μείνει στο «on»

Ομόνοια: Ο διακόπτης να μείνει στο «on»

Η πρόκριση επί της Καρμιώτισσας στο κύπελλο ήλθε να επουλώσει ώς ένα βαθμό τις πληγές της Ομόνοιας, που άφησε η βαριά ήττα στο «αιώνιο» ντέρμπι. Για να επουλωθούν μια και καλή θα πρέπει η ομάδα της Λευκωσίας να διατηρήσει τον διακόπτη στο «on», να φθάσει στη νίκη και σήμερα (19:00, Primetel1) επί της ίδιας αντιπάλου για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος και να συνεχίσει να βγάζει αντίδραση.

Άλλωστε, τα βαθμολογικά δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί, δεν επιτρέπουν στην ομάδα του Φερέρα να έχει απώλειες βαθμών, εάν θέλει να διεκδικήσει αρχικά, με το τέλος της α’ φάσης, θέση στην εξάδα. «Πιστεύω θα είναι ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Τους αντιμετωπίσαμε και στο κύπελλο. Δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ, αλλά επιστρέψαμε στις νίκες. Βρίσκονται ένα βαθμό πίσω από εμάς και θα είναι σημαντικό παιχνίδι», σχολίασε ο Γκάρι Χούπερ στο «OFC TV». Ο Χούπερ, έστειλε και μήνυμα στον κόσμο: «Να συνεχίσουν να είναι μαζί μας και να μας στηρίζουν. Οι μέρες που κερδίζουμε θα ξαναέρθουν».

Ο τεχνικός της Ομόνοιας έχει πλέον πλήρη εικόνα για την Καρμιώτισσα από τη στιγμή που την αντιμετώπισε μόλις την περασμένη Πέμπτη. Το γεγονός αυτό τον βοήθησε να προετοιμάσει την ομάδα του, να δουλέψει στο πλάνο του και να οδηγήσει την Ομόνοια στην επιτυχία. Το παιχνίδι δεν αναμένεται εύκολο. Τέτοιο μπορεί να το κάνει η Ομόνοια με την απόδοσή της, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες της και αποφεύγοντας λάθη στην άμυνα, όπως στο γκολ που δέχθηκε στο ματς του κυπέλλου. Ο Φερέρα δεν υπολογίζει τους Μπρούνο και Λανγκ, Φαμπιάνο, Ζαχαρίου. Η παρουσία του Κακουλλή αποτελεί ερωτηματικό.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ