aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Ο χρόνος απουσίας του Σέχου

Oμόνοια: Ο χρόνος απουσίας του Σέχου

Εκτός Κόπα Άφρικα έμεινε ο Αμπντουλαχί Σέχου, λόγω του τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας δεν πρόκειται να προλάβει να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αποκόμισε από το ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και επιστρέφει στο «Ηλίας Πούλλος» για να ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο 28χρονος αποχώρησε τραυματίας, θυμίζουμε, από το «αιώνιο» ντέρμπι. Παρά τις καθησυχαστικές του προ ημερών δηλώσεις, ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, τελικά ο τραυματισμός αυτός αποδείχθηκε ικανός να τον κρατήσει εκτός διοργάνωσης.

Σύμφωνα με τα Μέσα Ενημέρωσης της Νιγηρίας ο Σέχου θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα δέκα ημερών. Μάλιστα, σημειώνεται πως στο χειρότερο σενάριο ο χρόνος απουσίας του διεθνούς πολυθεσίτη ποδοσφαιριστή θα είναι τρεις βδομάδες. Αν και δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό είναι αρκετό για να του στερήσει τη συμμετοχή στο Κόπα Άφρικα που αρχίζει στις 9 Ιανουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ