aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο χορός των αποχωρήσεων θα έχει και συνέχεια

Ομόνοια: Ο χορός των αποχωρήσεων θα έχει και συνέχεια

Παρόλο που η σεζόν έκλεισε θετικά για την Ομόνοια με την κατάκτηση του κυπέλλου, θεωρείται δεδομένο ότι θα προκύψουν αρκετές αποχωρήσεις από το υφιστάμενο ρόστερ. Ιδιαίτερα αυτοί που το συμβόλαιό τους ολοκληρώνεται τέλος του μήνα. Ήδη άνοιξε ο χορός των αποχωρήσεων, με τον Μάρκο Τσέποβιτς να προλαβαίνει την Ομόνοια, γνωστοποιώντας μέσω ανάρτησής του ότι δεν θα είναι στους πράσινους τη νέα σεζόν. Ακολούθησε σήμερα τον ίδιο δρόμο και ο Έρνεστ Ασάντε.

Τους δύο ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Θα είναι έκπληξη εάν συνεχίσει κάποιος από τους Σέχου, Μποτεάκ, Χούμποτσαν, Χοράσκα, ακόμη και ο Γκόμεθ, παρόλο που προχθές είπε ότι θα θελήσει να συνεχίσει την καριέρα του ξεπερνώντας πλήρως τον τραυματισμό του.

Ο Κίκο έχει ήδη συμφωνήσει με την Ανόρθωση. Όσο για τον Λοβέρα, που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, δεν είναι ξεκάθαρο το τοπίο. Δεν εξαρτάται από την Ομόνοια η παραμονή του. Τέλος, αναφορικά με τον Ντίσκερουντ, όλα είναι πιθανά. Δεν αποκλείεται να προκύψουν και αποχωρήσεις παικτών που διατηρούν συμβόλαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ