aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο χορός των ανανεώσεων θα έχει και συνέχεια

Ομόνοια: Ο χορός των ανανεώσεων θα έχει και συνέχεια

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι φίλοι της Ομόνοιας περιμένοντας να φανεί φως στην άκρη του τούνελ στις προσπάθειες της ομάδας προγραμματισμού των πρασίνων για ενίσχυση. Πάντως, δεν φαίνεται να έχει την ίδια «κάψα» ο Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος μιλώντας μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό είπε πως κοιτάζουν για απόκτηση επιθετικού, αλλά συνόδευσε με πολλά «αν» το ενδεχόμενο ενίσχυσης.

Ο Νορβηγός κρατάει και το μαχαίρι και το καρπούζι σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα και εφόσον δεν ανάψει πράσινο φως για απόκτηση ποδοσφαιριστή δεν θα προκύψει μετεγγραφή. Για την ώρα το κεφάλαιο ενίσχυση μπαίνει στην άκρη και η προσοχή είναι στραμμένη στο ντέρμπι της Κυριακής (16/1) με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Αν και οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών έλεγαν πως πλησίαζε η ώρα της πρώτης μετεγγραφής το μοναδικό νέο που έφερε η βδομάδα στα θέματα προγραμματισμού ήταν η επέκταση της συνεργασίας με τον Άνταμ Λανγκ έως το 2025. Το συμβόλαιο του Ούγγρου αμυντικού έληγε στο τέλος της σεζόν και οι πράσινοι φρόντισαν να «δέσουν» τον ποδοσφαιριστή στο «Ηλίας Πούλλος» νωρίς, κόβοντας την «όρεξη» πιθανόν μνηστήρων.

Τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου εκπνέουν άλλα 11 συμβόλαια ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Χοράσκα, Χούμποτσαν, Κίκο, Σέχου, Ντισκέρουντ, Γκόμεθ, Παπουλής, Μποτεάκ, Ασάντε, Τσέποβιτς, Ατιέμγουεν (λήξη δανεισμού). Ορισμένοι είναι σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία και διανύουν την τελευταία σεζόν της καριέρας τους στην Ομόνοια. Υπάρχουν βεβαίως και ποδοσφαιριστές που κρίνονται απαραίτητοι στο πλάνο του Μπεργκ και σύντομα θα κληθούν για συζητήσεις με σκοπό να υπογράψουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι». Οι Σέχου και Ντίσκερουντ είναι ασφαλώς στο κάδρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ