aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο... χαμένος της εαυτός και η ήττα χωρίς να σηκώσει λευκή σημαία

Ομόνοια: Ο… χαμένος της εαυτός και η ήττα χωρίς να σηκώσει λευκή σημαία

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Πάνε αρκετές αγωνιστικές περίοδοι από τότε που η Ομόνοια πραγματοποίησε πρωταγωνιστική πορεία. Η ομάδα της πρωτεύουσας έχει καταγράψει… πέτρινα χρόνια, ωστόσο στην τρέχουσα σεζόν, θυμίζει «τριφύλλι» εντός του αγωνιστικού χώρου. Παίκτες ποιότητας, νοοτροπία νικητή και σταθερή πορεία είναι μερικά από τα βασικά συστατικά που έχουν οι πράσινοι τα οποία την φέρνουν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Διαβάστε επίσης: «Έγιναν λάθη από τη διαιτησία που επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα…»

Στο παιχνίδι με τον Εθνικό η Ομόνοια είχε εισπράξει τα δώρα από το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση ηττήθηκαν από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό αντίστοιχα. Οι πράσινοι είχαν σπουδαία ευκαιρία να σκαρφαλώσουν στην κορυφή και στο +1 από την «Κυρία», όμως την απώλεσαν γνωρίζοντας μια απρόσμενη ήττα από την ομάδα της Άχνας.

Tο «τριφύλλι» δεν έχασε με κατεβασμένα τα χέρια καθώς προσπάθησε, δημιούργησε ευκαιρίες όμως ο ενθουσιασμός, η προοπτική της κορυφής και η πίεση έφεραν αποπροσανατολισμό στην αντίπαλη εστία με αποτέλεσμα οι φάσεις να χάνονται η μια μετά την άλλη. Οι παίκτες που μετεγγράφηκαν στην ομάδα το Καλοκαίρι μπορεί να διαθέτουν ποιότητα και πλούσιο βιογραφικό, ωστόσο με τον Μπεργκ στο τιμόνι και τη διοίκηση που μετρούσε μόλις ένα χρόνο στο πράσινο οικοδόμημα, άρχισαν να χτίζουν τη «νέα» Ομόνοια που θα θυμίζει αυτή των παλιών χρόνων.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια – Εθνικός: Ο MVP, η κρίσιμη φάση και τα διαιτητικά λάθη

«Ίσως οι παίκτες μου το ήθελαν πολύ μετά τα αποτελέσματα και ίσως δεν το έλεγξαν και αυτό ίσως να πρόσθεσε περισσότερη πίεση. Πρέπει να το διαχειριζόμαστε. Δεν είχαμε την ηρεμία», είπε πολύ εύστοχα ο Μπεργκ που παρουσιάστηκε ψύχραιμος και τόνισε για ακόμη μια φορά πως η ομάδα της πρωτεύουσας βελτιώνεται, προσπαθεί ώστε να υλοποιήσει τους στόχους της μέχρι τον Μάιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ