aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Χαφές είναι ο… Λέτσιακς της Τουρκίας

Ομόνοια: Ο Χαφές είναι ο… Λέτσιακς της Τουρκίας

Ο Γιαν Λέτσιακς με 12 ασίστ στο πρωτάθλημα και 14 συνολικά στη σεζόν, ήταν από τους βασικούς κρίκους στην αλυσίδα που οδήγησαν την Ομόνοια στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου μετά από 11 χρόνια. Ο Τσέχος αμυντικός ήταν μακράν του δεύτερου ο πρώτος σε ασίστ αμυντικός ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος και αρκετοί φίλοι των πρασίνων τον χαρακτηρίζουν ως τον κορυφαίο αριστερό οπισθοφύλακα που φόρεσε ποτέ τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Έξι χρόνια πριν και συγκεκριμένα τη σεζόν 2015-16 το αριστερό άκρο της άμυνας κάλυψε ένας ταλαντούχος νεαρός Αιγύπτιος. Ο λόγος για τον Καρίμ Χαφές. Αν και μόλις 19 ετών φανέρωσε το ταλέντο του και παρά την επιθυμία της Ομόνοιας να τον αγοράσει από την Λιρς ήταν αδύνατο.

Η πορεία της καριέρας του Χαφές επιβεβαίωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν. Η φετινή σεζόν εκτίναξε ακόμη περισσότερο τις μετοχές του Αιγύπτιου άσου, ο οποίος με εννέα ασίστ στο πρωτάθλημα της Τουρκίας αναδείχθηκε ως ο κορυφαίους αμυντικός στη σχετική κατηγορία. Ο 25χρονος άσος κατέγραψε 32 εμφανίσεις με τη φανέλα της Γενί Μαλάτιασπορ, στην πιο «γεμάτη» σεζόν της καριέρας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ