aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Μπρούνο πήρε το «όπλο» του

Ομόνοια: Ο Μπρούνο πήρε το «όπλο» του

Αν γίνει ένα γκάλοπ για την καλύτερη φετινή μετεγγραφή της Ομόνοιας, με τα δείγματα από την αρχή της σεζόν έως τώρα, δύσκολα θα χάσει ο Μπρούνο Φελίπε. Ο Βραζιλιάνος αποδεικνύεται λίρα εκατό για τους πράσινους και όσο περνά ο καιρός, δένει όλο και καλύτερα στο σύνολο της νέας του ομάδας. Αυτό φαίνεται άλλωστε καθώς έχει σκοράρει από μία φορά στα τέσσερα τελευταία ματς.

Προψές στην Περιστερώνα κέρδισε ακόμη περισσότερους… πόντους, ανοίγοντας τον δρόμο προς τη νίκη εις βάρος της Δόξας (2-0), ενώ προηγήθηκαν τα γκολ κόντρα σε Απόλλωνα (1-2) Σοσιεδάδ (1-2), Παραλίμνι (4-0). Έφτασε έτσι τα πέντε γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, τέσσερα στο πρωτάθλημα και ένα στο Γιουρόπα Λιγκ.

Έτσι, θέλει άλλο ένα για να ισοφαρίσει την περσινή επίδοσή του με τη Σέριφ, που είναι η καλύτερη έως τώρα σε ομάδα που αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία της χώρας της. Έχει μάλιστα όλο τον χρόνο μπροστά του, να σπάσει την επίδοση καριέρας, που είναι τα δέκα τέρματα με την Αούστρια Λούστεναου στη Β’ Κατηγορία της Αυστρίας (2916-17).

Πέρα των εκτελεστικών δυνατοτήτων του, ο Μπρούνο έχει να επιδείξει και δημιουργικές μιας και έχει στο ενεργητικό και δύο ασίστ. Μία στο πρωτάθλημα και άλλη μία στο Γιουρόπα Λιγκ. Γενικά, συμμετέχει στο επιθετικό παιχνίδι και στην παραγωγή ευκαιριών του «τριφυλλιού». Βεβαίως, πέραν των αριθμών, είναι και η γενική παρουσία του στο παιχνίδι, που δικαιώνει τους πράσινους για την επιλογή τους και ικανοποιεί τους οπαδούς τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ