aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Μπέζους «σπρώχνει» αριστερά τον Μπρούνο

Ομόνοια: Ο Μπέζους «σπρώχνει» αριστερά τον Μπρούνο

Ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας είναι από το Σάββατο ο Ρομάν Μπέζους. Στο πρόσωπο του Ουκρανού οι πράσινοι βρήκαν τον «εκλεκτό» για τη θέση του επιτελικού μέσου και οι προσδοκίες προς αυτόν είναι μεγάλες, με δεδομένο ότι του προσφέρθηκε ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στην ομάδα.

Μαζί με τον Φώτη Παπουλή, το πιο πρόσφατο μετεγγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» θα συνθέσουν το δίδυμο στη θέση «δέκα». Ως επιπλέον λύση, υπολογίζεται και ο Μπρούνο, ο οποίος μπορεί να παίξει και εκεί, αν και πλάγιος επιθετικός, ωστόσο θεωρητικά τουλάχιστον, θα αποτελέσει την τρίτη επιλογή, πίσω από τους δύο.

Από τη στιγμή που ο Ουκρανός αποκτήθηκε για να αποτελέσει τη βασική επιλογή, και ο Παπουλής την περσινή σεζόν ως «δεκάρι» ήταν εκ των διακριθέντων, οι δύο τους «σπρώχνουν» τον Μπρούνο στο αριστερό άκρο της επίθεσης, που είναι και η φυσική του θέση, και μειώνει έτσι τις πιθανότητες να τον δούμε πιο κεντρικά στον αγωνιστικό χώρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ