aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Μπεργκ τους περιμένει και αποφασίζει

Ομόνοια: Ο Μπεργκ τους περιμένει και αποφασίζει

Τον παράγοντα «κούραση» έχει να διαχειριστεί ο Χένινγκ Μπεργκ με την επανέναρξη των υποχρεώσεων της Ομόνοιας. Ο Νορβηγός τεχνικός παρά το γεγονός πως έχει συνηθίσει το φίλαθλο κοινό σε περιορισμένες αλλαγές, ωστόσο στην τρέχουσα σεζόν πραγματοποιεί όσες δεν έκανε πέρσι!

Ο Μπεργκ γνωρίζει πως η σεζόν 2020-21 είναι διαφορετική από την προηγούμενη. Μαζεμένοι αγώνες, παιχνίδια που οδηγήθηκαν στην παράταση και οι υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών με τις εθνικές τους ομάδες είναι μερικά χαρακτηριστικά τα οποία πέρσι δεν παρατηρήθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Οι πράσινοι δεν συμμετείχαν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, όμως από την ερχόμενη εβδομάδα θα βρεθεί ενώπιον ενός προγράμματος-βουνό, το οποίο καλείται να βγει με επιτυχία.

Η αρχή γίνεται με τον αγώνα κόντρα στον Εθνικό ενώ λίγα 24ωρα αργότερα θα ταξιδέψει με προορισμό την Τούμπα, όπου θέλει να κάνει το πρώτο και θετικό βήμα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ωστόσο, ποδοσφαιριστές-κλειδιά επιστρέφουν στο «Ηλίας Πούλλος» με… βαριά πόδια. Άνταμ Λανγκ και Ιωάννης Κούσουλος κατέγραψαν 90λεπτα με Ουγγαρία και Κύπρο αντίστοιχα, ενώ εκκρεμεί το αποψινό παιχνίδι κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν. Ο Λανγκ αντιμετωπίζει αύριο (14/10) την Ρωσία. Αμφότεροι αναμένεται να πάρουν εκ νέου φανέλα βασικού.

Ο Μπεργκ θα… μετρήσει τις δυνάμεις των ποδοσφαιριστών του και αναλόγως θα κρίνει ποιοι είναι οι πιο έτοιμοι για το κυριακάτικο παιχνίδι. Πάντως, έδειξε πως δεν διστάζει να παρατάξει τους νεαρούς αμυντικούς Παναγιώτου και Χαραλάμπους στην… μάχη. Αμφότεροι αγωνίστηκαν ήδη κόντρα σε Πάφο και ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ