aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Μπεργκ θέλει να μην αλλάξει τίποτα

Ομόνοια: Ο Μπεργκ θέλει να μην αλλάξει τίποτα

Χθες το μεσημέρι διέρρευσε πως επικρατούσε ανησυχία στις τάξεις της Ομόνοιας για νέα κρούσματα κορωνοϊού, πέραν τους ενός που ανακοινώθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Κάτι που ήρθε μάλιστα τρεις ημέρες πριν από το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα (5/4).

Ευτυχώς για τους πράσινους, όπως ανακοίνωσαν το απόγευμα, τα χθεσινά τεστ ήταν όλα αρνητικά και επομένως δεν αυξήθηκαν τα κρούσματα στις τάξεις τους. Έτσι, απόντες στο μεθαυριανό βαρύνουσας σημασίας παιχνίδι του Τσιρείου, θα είναι ο τιμωρημένος Μίχαλ Ντούρις και ο ποδοσφαιριστής που διαγνώστηκε θετικός σε έλεγχο Covid-19.

Ο Χένινγκ Μπεργκ και η συνεργάτες του ελπίζουν πως δεν θα διαφοροποιηθούν τα αγωνιστικά δεδομένα έως το ματς με τον Απόλλωνα. Ειδικά σε τέτοιου είδους παιχνίδια, όσο πιο πολλές επιλογές έχει τόσο το καλύτερο για τον καταρτισμό του πλάνου, που ο Νορβηγός θα θεωρεί το καταλληλότερο για την απόδραση με το «διπλό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ