aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Μπεργκ τα ζυγίζει και αποφασίζει

Ομόνοια: Ο Μπεργκ τα ζυγίζει και αποφασίζει

Από σήμερα αναμένεται απαρτία στις προπονήσεις αφού επιστρέφουν όλοι οι διεθνείς. Κάποιοι λόγω ταξιδιού ίσως να μην είναι σε θέση να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα, κάτι που θα κάνουν από αύριο. Η προπόνηση της Παρασκευής κρίνεται σημαντική για τις επιλογές που θα στηρίξουν το πλάνο του Μπεργκ. Ο Μπασιρού εκτός απροόπτου θα αποτελέσει το στήριγμα του Γκόμεθ στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Διαθέσιμοι είναι οι Τσέποβιτς και Χούμποτσαν, σε αντίθεση με τους Μποτεάκ, Κούσουλο και Ντίσκερουντ.

Είναι αρκετές οι θέσεις στο αρχικό σχήμα που αποτελούν ερωτηματικό από ποιους θα καλυφθούν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Παρόλο που υπάρχουν απουσίες, ο Μπεργκ έχει επιλογές και θα θελήσει να επιλέξει τις καλύτερες δυνατές. Επίσης, με το που θα γνωστοποιηθεί η ενδεκάδα περίπου μιαν ώρα πριν το ματς, θα διαφανεί εάν ο Νορβηγός θα προσεγγίσει τα ματς με ΑΕΚ και Καϊράτ ως πακέτο. Εάν δηλαδή θα θελήσει να προφυλάξει παίκτες για το ευρωπαϊκό ματς που θα ακολουθήσει την επόμενη Πέμπτη.

Όσον αφορά στα 576 εισιτήρια που είχε στη διάθεσή της η Ομόνοια για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, με το που άρχισε η προπώλησή τους χθες το πρωί, σε μερικά λεπτά βρήκαν κάτοχο! Κίνηση που δείχνει την αδημονία του κόσμου να παρακολουθήσει αγώνα της ομάδας του.

Εκδρομή για τους φιλάθλους, για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Βασιλεία στις 21 Οκτωβρίου, διοργανώνει η Ομόνοια. Ήδη γέμισαν δύο αεροπλάνα και η ζήτηση παραμένει μεγάλη. «Ευχαριστούμε για την υποδειγματική αφοσίωση!», τονίζεται σε ανακοίνωση του συλλόγου. Το γεγονός ότι οι δύο πτήσεις γέμισαν άμεσα  φανερώνει τη δίψα του κόσμου της Ομόνοιας να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του και σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ