aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Μπεργκ σε ρόλο απόλυτου «αφεντικού»

Ομόνοια: Ο Μπεργκ σε ρόλο απόλυτου «αφεντικού»

Ο Νεόφυτος Λάρκου αποτελεί παρελθόν από την Ομόνοια εδώ και ένα τριήμερο, δίχως να εκφράζεται πρόθεση αντικατάστασής του στο πόστο του αθλητικού διευθυντή. Όσο θα ισχύει αυτό, το βάρος πλέον του μετεγγραφικού σχεδιασμού μεταφέρεται σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό στον Χένινγκ Μπεργκ.

Ο Νορβηγός προπονητής γίνεται πλέον το «αφεντικό» στο «Ηλίας Πούλλος», όχι μόνο αναφορικά με το αγωνιστικό μέρος, μα και σχετικά με τη στελέχωση της ομάδας της Λευκωσίας. Στο πλευρό του ασφαλώς παραμένει ο Σίμος Ταραπουλούζης. Αμφότεροι θα κληθούν τον ερχόμενο Ιανουάριο να ενισχύσουν το «τριφύλλι», στην πρώτη μετεγγραφική περίοδο της μετά-Λάρκου εποχής.

Ίσως μάλιστα από το αποτέλεσμα της προσπάθειας για χειμερινή ενίσχυση να εξαρτηθεί το μοντέλο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αν δηλαδή θα παραμένει ως έχει ή αν θα επιστρέψει η διοίκηση της Ομόνοιας σε πρόσληψη αθλητικού διευθυντή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ