aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Μπεργκ πάει «ανάποδα»

Ομόνοια: Ο Μπεργκ πάει «ανάποδα»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Το πιστεύει ο Χένινγκ Μπεργκ ότι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα παρουσιαστεί βελτιωμένη η Ομόνοια. Όπως πληροφορείται η «Goal News», αποδίδει την αγωνιστική κάμψη της ομάδας του -εν πολλοίς- στο βαρυφορτωμένο πρόγραμμά της σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ.

Εξ ου και την ώρα που άλλες ομάδες προσπαθούν να αξιοποιήσουν τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε συλλογικό επίπεδο με μίνι-προετοιμασία, που περιλαμβάνει δύο ημερήσιες προπονήσεις και φιλικό, ο Νορβηγός πάει «ανάποδα». Ο προπονητής του «τριφυλλιού» έχει ρίξει τον ρυθμό στο «Ηλίας Πούλλος», μόνο μία φορά την ημέρα προπονούνται οι ποδοσφαιριστές που απέμειναν (απουσιάζουν 12 διεθνείς), ενώ ούτε λόγος για φιλικό.

Στόχος του είναι να λειτουργήσει ευεργετικά το διάστημα που μεσολαβεί έως την έναρξη του νέου αγωνιστικού Γολγοθά, ώστε να επέλθει το φρεσκάρισμα σε ικανοποιητικό βαθμό. Σκοπός που αν επιτευχθεί μπορεί να βοηθήσει τους πράσινους να ανταπεξέλθουν στο απαιτητικό πρόγραμμα, που τους περιμένει έως το τέλος του 2020 (κάθε τρεις με πέντε ημέρες είναι ορισμένα τα ματς -κατά σειρά- με Νέα Σαλαμίνα, Γρανάδα, Ερμή, ΠΑΟΚ, ΑΠΟΕΛ, Αϊντχόφεν, Πάφος FC, Καρμιώτισσα και Ανόρθωση).

Η Ομόνοια βρίσκεται ήδη στο πλην εφτά από την κορυφή του πρωταθλήματος, είναι στην 6η θέση και είναι σημαντικό -γι’ αυτήν- να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερο χαμένο έδαφος. Κάτι που, αν μετατραπεί σε πράξη, θα τη βοηθήσει με το νέο έτος να επικεντρωθεί στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Τότε, έχοντας πια απαλλαγεί από το αγωνιστικό φορτίο του Γιουρόπα Λιγκ και προχωρώντας σε χειμερινή ενίσχυση, θα ελπίζει για επιστροφή της σε καλύτερες ημέρες. Άλλωστε μπήκαμε ήδη στον Νοέμβριο και ο μετεγγραφικός σχεδιασμός, όπως είναι φυσικό, δεν θα αργήσει να μπει σε εφαρμογή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ