aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Μπεργκ… μόνο ξέρει

Ομόνοια: Ο Μπεργκ… μόνο ξέρει

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει; Ο τεχνικός της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ δεν έδειξε να είναι αυτής της άποψης, αφού μετά το «διπλό» επί της Δόξας προχώρησε σε τρεις αλλαγές στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Αυτή τη φορά θα πράξει το ίδιο ή θα θελήσει να πιστώσει τους ποδοσφαιριστές που άρχισαν τον αγώνα απέναντι στους ερυθρόλευκους και στο πρώτο ημίχρονο είχαν πολύ καλή παρουσία.

Η απάντηση λίγη ώρα πριν την έναρξη της σημερινής αναμέτρησης, για την ακρίβεια περίπου μια ώρα πριν το πρώτο σφύριγμα, όταν η Ομόνοια θα ενημερώσει για την ενδεκάδα. Θα είναι έκπληξη εάν προκύψει αλλαγή στην άμυνα (Μαυρίας, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέσγιακς).

Απ’ εκεί και πέρα, όλα είναι πιθανά. Θέση διεκδικούν οι Κούσουλος, Ορτέγα, κατά κύριο λόγο, ίσως ακόμη και ο Μίκου. Όχι γιατί θα μείνει ο Ντέρμπισαϊρ στον πάγκο, αλλά ίσως για να παίξει με δύο στην επίθεση. Για να δούμε τι επιφυλάσσει για σήμερα ο… απρόβλεπτος Νορβηγός, που θέλει κι αυτός να περάσει με επιτυχία το πρώτο σοβαρό τεστ και να ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ