aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Μπεργκ έπαθε, θα δείξει αν έμαθε

Ομόνοια: Ο Μπεργκ έπαθε, θα δείξει αν έμαθε

Ο Χένινγκ Μπεργκ έδειξε ότι είναι προπονητής που διαβάζει τον αντίπαλο και αναλόγως ετοιμάζει και την ομάδα του για να τον αντιμετωπίσει. Πριν το ματς της Ομόνοιας με την Πάφο, το είχε πετύχει σε μεγάλο βαθμό και οι επιτυχίες πιστώθηκαν (και) στο πρόσωπό του.

Με την Πάφο όμως, χρεώνεται στον ίδιο βαθμό την αποτυχία. Η επιλογή του να αλλάξει τον σχηματισμό των πρασίνων σε 4-4-2, για πρώτη φορά φέτος, με τον Μίκου δίπλα στον Ντάρμπισαϊρ και τον Τιάγκο ως εξτρέμ, είχε ως αποτέλεσμα να «ξεγυμνώσει» τη μεσαία γραμμή. Σίγουρα κάτι θα είχε στο μυαλό του με την πιο πάνω κίνηση, όμως δεν του βγήκε. Έπαθε ο Μπεργκ και η συνέχεια θα δείξει αν έμαθε.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις για το «Ηλίας Πούλλος»: 4 γήπεδα, 4 αποδυτήρια, κόστος €4.000.000

Ο Νορβηγός τεχνικός στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος καλείται να δουλέψει και στη βελτίωση των ανασταλτικών αδυναμιών που παρουσιάστηκαν, αφού γι’ άλλο ένα παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του υπέπεπεσαν σε εύκολα ατομικά λάθη. Προβληματισμό έχει φέρει και η πτώση στην απόδοση μετά το 70′, κάτι που εμφάνισε και σε προηγούμενα παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι πλείστοι τα ισοπέδωσαν όλα, λες και έπεσε μαύρο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ