aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Ο Μπεργκ είναι εδώ! Σηκώνει μανίκια, αξιολογεί και προτείνει

Oμόνοια: Ο Μπεργκ είναι εδώ! Σηκώνει μανίκια, αξιολογεί και προτείνει

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο πρώτος Νορβηγός προπονητής που θα εργαστεί στην Ομόνοια, βρίσκεται εδώ! Ο Χένινγκ Μπεργκ συνεπής στο ραντεβού του, έφθασε χθες βράδυ στην Κύπρο και από σήμερα σηκώνει μανίκια. Αφού υπογράψει το συμβόλαιό του, που θα είναι διετούς διάρκειας, θα βάλει τα πράγματα σε μια σειρά. Ακολούθως θα έχει τον χρόνο να τα πει με τον Νεόφυτο Λάρκου και τα υπόλοιπα μέλη της Ομάδας Προγραμματισμού για όλα τα ζητήματα που αφορούν στην ομάδα, με πρώτιστο τη δεδομένη στιγμή τον σχεδιασμό, τις μετεγγραφές που προτίθεται να γίνουν. Σίγουρα δεν έρχεται αδιάβαστος ο 49χρονος προπονητής, αντιθέτως φρόντισε να ενημερωθεί για αρκετά ζητήματα, ώστε να είναι έτοιμος να στρωθεί στη δουλειά.

Ενημερώθηκε πως, η Ομόνοια έχει αρκετά καλές εγκαταστάσεις, οι οποίες θα γίνουν ακόμη καλύτερες στην πορεία με την ανέγερση νέων κτηρίων και όχι μόνο στο «Ηλίας Πούλλος». Γι’ αυτό και μια από τις προτεραιότητές του θα είναι η επίσκεψή του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Να πάρει μια πρώτη γεύση που θα αφιερώνει τις πλείστες ώρες του το επόμενο διάστημα. Την Τετάρτη πιθανότατα να παρουσιαστεί στα ΜΜΕ, κληθείς να τοποθετηθεί για πρώτη φορά ως προπονητής της Ομόνοιας, απευθυνόμενος στον κόσμο της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Πάτησε Κύπρο το νέο «αφεντικό» της Ομόνοιας

Το κεφάλαιο μετεγγραφές ποδοσφαιριστών, λοιπόν, θα είναι ψηλά στις συζητήσεις που θα κάνουν σήμερα αλλά και τις επόμενες μέρες ο Μπεργκ με τα υπόλοιπα μέλη της Ομάδας Προγραμματισμού. Ο Νορβηγός θα ενημερωθεί για τις ενέργειες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, την αξιολόγηση και τους βασικούς υποψήφιους. Άλλωστε, έγιναν και επαφές, που κάποιους ίσως να είναι και προχωρημένες και αναλόγως της θέσης που θα εκφράσει και ο προπονητής, θα γίνει κίνηση από την Ομόνοια για να αποσπάσει την υπογραφή τους. Θα διαφανεί, επίσης, εάν υπάρχει έδαφος συνεργασίας με τους Κορέια και Ρομπέρζ. Ακόμη, η μετεγγραφική περίοδος «άνοιξε» από χθες και είναι πιθανό, με την έλευση και του Μπεργκ, να επισημοποιηθεί εντός της ημέρας και η απόκτηση του Τιάγκο.

Διαβάστε επίσης: «Ο Μπεργκ πληρούσε τις προδιαγραφές, αλλά πήγε στην Ομόνοια»

Παράλληλα ο Νορβηγός προπονητής θα έχει κι αυτός με τη σειρά του κάτι καλό να προτείνει, πάντοτε εντός του οικονομικού πλαισίου που έθεσε ο σύλλογος. Αυτή η εβδομάδα αλλά και η επόμενη θα φέρει σίγουρα εξελίξεις στον προγραμματισμό και οι ανακοινώσεις είναι πιθανό να είναι σχεδόν καθημερινές. Μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας θα προχωρήσει σημαντικά ο σχεδιασμός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ