aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Μπεργκ είδε και γνωρίζει…

Ομόνοια: Ο Μπεργκ είδε και γνωρίζει…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Το Κύπελλο μπορεί να περιμένει… Η προσοχή της Ομόνοιας είναι αποκλειστικά στραμμένη στο «αιώνιο» με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, την Καθαρά Δευτέρα. Είναι ένα ντέρμπι πολύ σημαντικό για τους «πράσινους», καθώς αν κερδίσουν θα αυξήσουν τις πιθανότητές τους όχι μόνο για έξοδο στην Ευρώπη, αλλά θα θέσουν και σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο.

Ο Χένινγκ Μπεργκ έχει παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια των «γαλαζοκιτρίνων» στη φετινή σεζόν και εντόπισε τα δυνατά και αδύνατά τους σημεία, τα οποία έχει αναλύσει στους παίκτες του. Η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με τους αμφίβολους Γκόμεθ, Χούμποτσαν και Τζιωνή να ανεβάσουν ρυθμό και ακολουθούν μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης.

Αναμένεται ότι θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους, όμως το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει προς το τέλος της βδομάδας. Ο Μπεργκ, πάντως, στις πρόσφατες δηλώσεις εξέφρασε τη σιγουριά ότι θα τους έχει στα πλάνα του. Στα επίσης ευχάριστα για τους «πράσινους» καταγράφεται το γεγονός πως ο Φαμπιάνο άρχισε ήδη να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ