aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Μπεργκ δεν κάνει «διακρίσεις»

Ομόνοια: Ο Μπεργκ δεν κάνει «διακρίσεις»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Άλλος προπονητής στη θέση του Χένινγκ Μπεργκ ενδεχομένως να μην τολμούσε να ρισκάρει στον αγώνα με την ΕΝΠ, παρατάσσοντας βασικότατους και αναντικατάστατους παίκτες που ήταν στο όριο κίτρινων καρτών και που με μια… στραβή θα έχαναν το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Νορβηγός τεχνικός, όμως, έδειξε για ακόμη μια φορά πως δεν ξεχωρίζει παιχνίδια και αντιπάλους. Έριξε, γνωρίζοντας τον κίνδυνο, στον αγώνα με τους «βυσσινί» τους Μποτεάκ, Τιάγκο, Γκόμες και Ντάρμπισαϊαρ και αυτοί τον δικαίωσαν, παίζοντας μυαλωμένα και χωρίς ρίσκο το παιχνίδι τους.

Διαβάστε επίσης: Μποτεάκ για Ομόνοια: «Εδώ βρήκα ξανά το αληθινό ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο»

Έτσι και οι τέσσερις θα είναι παρόντες στο «αιώνιο» την Καθαρά Δευτέρα, στο ΓΣΠ (2/3). Στο οπλοστάσιο του «τριφυλλιού» αναμένεται να βρίσκονται και οι Χούμποτσαν, Γκόμεθ και Τζιωνής, οι οποίοι από σήμερα, που αρχίζει η προετοιμασία ενόψει ΑΠΟΕΛ, θα δοκιμάσουν να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Οι πιθανότητες να προλάβουν το ντέρμπι να είναι με το μέρος τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ