aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Μπεργκ αποτελεί πόλο έλξης για μετεγγραφές

Ομόνοια: Ο Μπεργκ αποτελεί πόλο έλξης για μετεγγραφές

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

O Νταβίντ Ακιντόλα ήταν ο εκλεκτός της Ομάδας Προγραμματισμού της Ομόνοιας για ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης. Ο 24χρονος Νιγηριανός εξτρέμ πέρασε από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και (όπως και ο Παντιλιμόν) αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού.

Για τον Ακιντόλα το πήρε πάνω του ο Μπεργκ, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από την παρουσία του στα γήπεδα της Νορβηγίας αφού ναι μεν ανήκει στην Μίντιλαντ Δανίας αλλά αγωνιζόταν ως δανεικός σε ομάδες της πατρίδας του Μπεργκ, με τελευταίο του σταθμό την Ρόζενμποργκ. Έχει στοιχεία που αρέσουν στον προπονητή της Ομόνοιας, με τον Ακιντόλα να ξεχωρίζει για την ταχύτητα αλλά και την αποφασιστικότητά του έχοντας την μπάλα στα πόδια του.

Διαβάστε επίσης: Το πλάνο του Μπεργκ έκανε ξανά τους Ομονοιάτες να ονειρεύονται!

Πολύ καλές συστάσεις πήρε ο Νορβηγός προπονητής και για τον Κοστέλ Παντιλιμόν. Ο Ρουμάνος τερματοφύλακας από το Καλοκαίρι του 2011 έως τον Ιανουάριο του 2020 ήταν στα γήπεδα της Αγγλίας (με εξαίρεση ένα εξάμηνο που παραχωρήθηκε ως δανεικός από την Γουότφορντ στη Λα Κορούνια). Ο προπονητής της Ομόνοιας έχει άκρες στην Αγγλία, όπου διέπρεψε ως ποδοσφαιριστής σε Μπλάκμπερν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Tόσο ο Ακιντόλα, όσο και ο Παντιλιμόν στις πρώτες τους δηλώσεις ως ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας στάθηκαν στην παρουσία του Χένινγκ Μπεργκ στον πάγκο της Ομόνοιας, τονίζοντας πως ήταν ένας από τους κύριους λόγους που τους έκαναν να αποδεχθούν την πρόταση των «πρασίνων». Ο προπονητής του «τριφυλλιού» αποτελεί τεράστια προσωπικότητα στο χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και το γεγονός αυτό βοηθά την Ομόνοια και στον τομέα των μετεγγραφών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ