aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Αυγουστή καβάλα στ’ άλογο

Ομόνοια: Ο Αυγουστή καβάλα στ’ άλογο

«O Σωφρόνης ξανά σε ειδική αποστολή», ήταν ο τίτλος που ταίριαζε γάντι στην πρόσληψη του Σωφρόνη Αυγουστή από την Ομόνοια. Από την πρώτη ημέρα παρουσίας του στο «Ηλίας Πούλλος» γνώριζε ότι για να επιβιώσει στο Γέρι έπρεπε να οδηγήσει το «τριφύλλι» στην κατάκτηση του κυπέλλου.

Ο Κύπριος τεχνικός δεν φοβήθηκε να αναλάβει μία ομάδα που δημιούργησαν άλλοι και έμοιαζε να έχει εκτροχιαστεί. Έχει συνηθίσει να διαχειρίζεται ρόστερ με επιλογές άλλων, καθώς και δύσκολες καταστάσεις. Άλλωστε, ανέλαβε τον Απόλλωνα μετά την απόλυση του Βουκομάνοβιτς, την ΑΕΚ στα πρόθυρα κατρακύλας στο δεύτερο γκρουπ και τον ΑΠΟΕΛ μετά την τεσσάρα από την Πάφο στην πρεμιέρα του περσινού πρωταθλήματος.

Έβαλε «τριφύλλι» στο στήθος και έπεσε κατευθείαν στα βαθειά, αφού με το «καλημέρα» έπρεπε να υπερκεράσει το εμπόδιο του φορμαρισμένου εκείνο το διάστημα ΑΠΟΕΛ. Και τα κατάφερε, κερδίζοντας το πρώτο μεγάλο στοίχημα. Στα ημιτελικά της διοργάνωσης, η Ομόνοια «πέταξε» εκτός την Πάφος FC και έβαλε πλώρη για το τρόπαιο. Πλέον, ο Σωφρόνης Αυγουστή είναι καβάλα στ’ άλογο κι ένα βήμα μακριά για να φωνάξει δυνατά «αποστολή εξετελέσθη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ