aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Ατιέμγουεν… σημάδι ελπίδας

Ομόνοια: Ο Ατιέμγουεν… σημάδι ελπίδας

Μέσα στα τόσα αγωνιστικά προβλήματα που ταλανίζουν αυτή την περίοδο την Ομόνοια, Μποτεάκ, Τσέποβιτς, Χούμποτσαν, Κούσουλος και όχι μόνο, το ντεμπούτο του Ατιέμγουεν αποτελεί σημάδι ελπίδας ενόψει των αναμετρήσεων με την Άντβερπ.
Ο Νιγηριανός εξτρέμ, μπορεί να αγωνίστηκε μόλις μερικά λεπτά στον επαναληπτικό με την Φλόρα στο Ταλίν, όμως είναι μήνυμα ότι άφησε πίσω τον τραυματισμό, ανεβάζει ρυθμό και θα είναι πιο έτοιμος στη συνέχεια.

Επιπλέον, στο λίγο που αγωνίστηκε έδειξε στοιχεία που έχει ανάγκη η Ομόνοια, όπως η ταχύτητα στην επίθεση. Είναι σε θέση να σπρώξει την ομάδα γρήγορα μπροστά, να δώσει ώθηση και να παρασύρει και τους συμπαίκτες του σε πιο γρήγορο τέμπο.

Μέχρι την Πέμπτη θα είναι σε καλύτερη κατάσταση και θα διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα. Βεβαίως, η απόφαση ανήκει στον Μπεργκ σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο, που σε καμία περίπτωση δεν θα ρισκάρει συμμετοχή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ