aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: O ασθενής ζει και του άνοιξε η όρεξη!

Ομόνοια: O ασθενής ζει και του άνοιξε η όρεξη!

Απάντηση σε όσους την είχαν ξεγραμμένη έδωσε η Ομόνοια το βράδυ της Τετάρτης.

→ Τι κι αν ο ΑΠΟΕΛ μετρούσε έξι διαδοχικές νίκες σε ντέρμπι «αιωνίων», με τελευταία επιτυχία των πρασίνων στις 20 Φεβρουαρίου 2021.

→ Τι κι αν σε διάστημα δέκα ημερών οι γαλαζοκίτρινοι είχαν κερδίσει δύο φορές το «τριφύλλι», δείχνοντας την ανωτερότητά τους σε ατομική και ομαδική ποιότητα.

→ Τι κι αν μετρούσε μόλις μία νίκη στα τελευταία εφτά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με αποτέλεσμα ο δείκτης αυτοπεποίθησης παικτών και κόσμου να φθάνει στο ναδίρ.

→ Τι κι αν έπαιζε ως τυπικά φιλοξενούμενη και ο αντίπαλος είχε πέραν από το μομέντουμ την υποστήριξη των οπαδών του.

→ Τι κι αν οι δικοί της οπαδοί, της γύρισαν την πλάτη. Αυτό μαρτυρά το γεγονός πως εξαντλήθηκαν περίπου τα μισά από τα μόλις 2200 εισιτήρια που είχε στη διάθεσή της η Ομόνοια. Σε επαναληπτικό προημιτελικό αγώνα κυπέλλου! Με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ!

Κι όμως. Ο ασθενής ζει. Η Ομόνοια κέρδισε 2-0 τον ΑΠΟΕΛ, ανέτρεψε το σκορ του πρώτου αγώνα, πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για τα ημιτελικά του κυπέλλου και βγήκε από τον αναπνευστήρα. Η ώρα του απολογισμού και της απόδοσης ευθυνών για την κακή πορεία στο πρωτάθλημα δεν έχει φθάσει ακόμη. Το «τριφύλλι» είναι ακόμα ζωντανό και άνοιξε σε όλους η όρεξη για να διατηρήσει τα κεκτημένα. Απέχει τρεις αγώνες από ένα τρόπαιο και μαζί το ευρωπαϊκό εισιτήριο για να σώσει τη σεζόν.

Οι παίκτες του Σωφρόνη Αυγουστή έπαιξαν με πάθος, διεκδίκησαν κάθε φάση στο παιχνίδι, είχαν στοχοπροσήλωση, βελτιώθηκαν ανασταλτικά— σε αυτό συνέβαλε η παρουσία του Νικόλα Παναγιώτου, ο οποίος εξέθεσε όσους τον είχαν παραγκωνίσει—, ο Φαμπιάνο θύμισε τον παλιό καλό εαυτό του και ο Ανσαριφάρντ πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα της Ομόνοιας. Το κρύο αίμα του Μπεζούς στην εκτέλεση του πέναλτι στο έβδομο λεπτό τρων καθυστερήσεων αποδείχθηκε επίσης σημαντικό και κάπως έτσι η Ομόνοια υπενθύμισε γιατί ποτέ δεν πρέπει να την ξεγράφεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ