aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο απολογισμός των διεθνών

Ομόνοια: Ο απολογισμός των διεθνών

Έξι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας είχαν υποχρεώσεις με την εθνική τους ομάδα τις προηγούμενες ημέρες, οι Κωνσταντίνος Παναγή, Γιάννης Κούσουλος, Χάρης Μαυρίας, Δημήτρης Κολοβός, Σάββας Νικολάου και Μαρίνος Τζιωνής.

Στο Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19, που διεξήχθει στην Πορτογαλία, αγωνίστηκαν με την Εθνική Κύπρου οι Σάββας Νικολάου και Μαρίνος Τζιωνής. Ο Νικολάου ήταν στο βασικό σχήμα στις αναμετρήσεις με Πορτογαλία και Σκοτία, ενώ ο Τζιωνής αγωνίστηκε ως βασικός με την Σκοτία και ως αλλαγή στα παιχνίδια με Πορτογαλία και Τουρκία. Η Εθνική μας ηττήθηκε 3-0 από την Πορτογαλία και 4-0 από τη Σκοτία, ενώ εξήλθε ισόπαλη 2-2 με την Τουρκία.

Στους δύο αγώνες της Εθνικής Κύπρου απέναντι σε Σαν Μαρίνο και Βέλγιο αγωνίστηκε ως βασικός ο Γιάννης Κούσουλος. Μάλιστα πέτυχε το πρώτο του γκολ με την Εθνική, στο παιχνίδι με το Σαν Μαρίνο. Βασικός ήταν στο παιχνίδι με το Σαν Μαρίνο ο Κωνσταντίνος Παναγή. Η Κύπρος επιβλήθηκε με 5-0 του Σαν Μαρίνο και γνώρισε την ήττα με 0-2 από το Βέλγιο.

Ως αναπληρωματικός αγωνίστηκε ο Δημήτρης Κολοβός στα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας με Λιχτενστάιν και Βοσνία εκτός έδρας, σκοράροντας μάλιστα το γκολ που χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Ελλάδα απέναντι στους Βόσνιους. Στην αποστολή ήταν και ο Χάρης Μαυρίας αλλά δεν αγωνίστηκε. Η Ελλάδα κέρδισε με 0-2 το Λίχτενσταϊν και εξήλθε ισόπαλη 2-2 με τη Βοσνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ