aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Ο αποχαιρετισμός και τα επόμενα βήματα του Λάρκου

Oμόνοια: Ο αποχαιρετισμός και τα επόμενα βήματα του Λάρκου

Αποχαιρέτισε τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας το πρωί της Πέμπτης ο Νεόφυτος Λάρκου.

Ο πρώην πλέον αθλητικός διευθυντής των πρασίνων βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού» και χαιρέτισε έναν – έναν όσους ήταν παρών στο Γέρι και αφού μάζεψε τα προσωπικά του αντικείμενα διάβηκε για τελευταία φορά (τουλάχιστον στη δεύτερη θητεία του) την πύλη του «Ηλίας Πούλλος».

Μετά από δύο χρόνια και δέκα μήνες ο Νεόφυτος Λάρκου αποχώρησε από την Ομόνοια, έχοντας ως παρακαταθήκη την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και την ιστορική πρώτη συμμετοχή σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Όπως ήταν λογικό κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας δεν είχε όρεξη για πολλά και όσοι επιχείρησαν να επικοινωνήσουν μαζί του δεν έγιναν σοφότεροι για τα αίτια του «διαζυγίου», ούτε έμαθαν τις σκέψεις του.

Αναμένεται πως σύντομα θα απευθυνθεί μέσω γραπτής δήλωσης προς τον κόσμο της Ομόνοιας πρωτίστως για να τους ευχαριστήσει. Η προπονητική θητεία του Νεόφυτου Λάρκου στην Ομόνοια δεν είχε σημαντικό αντίκτυπο στη συνέχεια της καριέρας του, αφού εργάστηκε μόνο σε Αλκή, Νέα Σαλαμίνα και για λίγο στην Ανόρθωση. Το έργο του ως αθλητικός διευθυντής στο «τριφύλλι»… έφτιαξε το όνομά του και θα έχουν ενδιαφέρον τα επόμενα βήματά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ